BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Sreća u nesreći

Tatinim stopama: Mlađa kći Charlieja Sheena nakon izlaska nestala, zatim sletjela u jarak autom

Tinejdžerica je s prijateljima nestala na povratku s izlaska, njezin automobil tražila su dva policijska tima, a pronašli su je u ispražnjenom odvodnom kanalu kamo je sletjela.

Tinejdžerica je s prijateljima nestala na povratku s izlaska, njezin automobil tražila su dva policijska tima, a pronašli su je u ispražnjenom odvodnom kanalu kamo je sletjela.

Kao da nevolje sa starijom kćeri Sami i njezinim priključenjem škakljivoj platformi OnlyFans nisu dovoljne, novu brigu Charlieju Sheenu zadala je i mlađa kćer Lola. Za tinejdžericom je organizirana potraga u brdima nedaleko od Santa Monice nakon što je nestao automobil kojim je upravljala. S njom je u malom Volkswagenu bilo troje prijatelja što je izazvalo paniku roditelja iščezle ekipe koja se prošlog tjedna, kasno na večer, vraćala s izlaska.

image

Charlie Sheen i Lola ovog su proljeća viđeni u izlasku

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tražila su ih dva policijska tima, a glasnogovornik šerifa iz Malibua rekao je da su Lolu i prijatelje pronašli u kanalu u blizini Topanga Lookouta visoko u planinama, nakon dojave da se tamo nalazi vozilo s putnicima u nevolji, piše Mirror. Nalazili su se u odvodnom kanalu koji je, zbog suše u Kaliforniji, bio ispražnjen. Da je bio pun vode, nezgoda Lole Sheen mogla je završiti s ozbiljnim posljedicama.

image

Charlie je poznat po svom problemu s ovisnostima

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Charlie Sheen proziva bivšu ženu jer im je kći osvanula na OnlyFansu

Slavni glumac kojem ni jedan porok nije stran, od potoka alkohola, droge do društva prostitutki, zacijelo se uhvatio za glavu. Mlađa kćer tek je u siječnju ove godine položila vozački, a popularnu "bubu" s kojom je doživjela udes, vjerojatno joj je kupio on. Ljuti ga što mu se nije javila već mu je vijest da su je pronašli prenijela policija, no to je brzo prošlo nakon što su liječnici zaključili da je njegova 17-godišnjakinja mezimica dobro i pustili je na kućnu njegu.

Linker
25. travanj 2024 23:55