Ronald Goršić / CROPIX
Životna lekcija

Tatjana Jurić na prekretnici života: 'Žene su najjače kad se sve ruši'

Radijska voditeljica Tatjana Jurić odlučuje se na velike korake životu. Prošla godina bila joj je emotivno teška, ali i izazovna. Udružena s bratom odlučila je kupiti kuću u Dalmaciju koja je samo trenutno ruševina, a bit će, kaže, pravi biser i vječna uspomena na preminulu majku.

"Kad me pitaju kakva mi je prošla godina bila, uvijek odgovaram isto: 'Spektakularna, kupila sam grobno mjesto u Zagrebu i, s burazom i familijom, ruševinu u Dalmaciji.' Grobno mjesto k'o grobno mjesto, trebat će kad tad... A ova ruševina, koju već sad od milja zovemo 'Kuća mame Dragice' u kojoj sam ovoga ljeta, u ime svoje obitelji, postala vlasnica, uskoro će postati (nama) najljepša kamena kuća u Dalmaciji. Nalazi se odmah uz bok 'Ćaćine (rodne) kuće' koju smo prije koju godinu, misleći da će mami dobro doći da pobjegne i od sebe i od drugih i od Alzheimera, uredili. Mama nikada, nikada nije došla i vidjela što smo od trošne djedovine uspjeli napraviti, ali zato će nas ova ruševina (koja će to ubrzo prestati biti), trajno podsjećati na to da se u životu broje samo oni trenuci u kojima nam život liči baš na ruševinu i zatim oni koji uslijede nakon njih, a koji sve to pretvaraju u - čistu ljepotu.", napisala je u objavi na Instagramu Tatjana Jurić (37) kojoj je prošla godina servirala najteži udarac u životu, oproštaj od majke Dragice.

"Jednu veliku životnu lekciju naučila upravo prošle pretužne 2018-te: žene su najjače kad se sve ruši. Najjače! A ono što izgradimo nakon toga, (uz podršku najbližih, naravno) e to je, ljudi moji dragi, čisti - smisao života. 'To malo života', govorile su uvijek moja mama i baka. I da, ovo je opet pomalo patetična objava, ali nakon zadnjih nekoliko godina, u jedno sam sigurna, fućkaš-ti-život-bez-patetike! Kakva će ljepotica 'Mamina kuća' postati, jedva čekam da vam familija Jurić pokaže! Za sada, svatko ima svoju ideju, od ćaće Jurića preko buraza i Nike, Žive i Zoje do Nine, arhitektice. Jedino, nikako da im objasnim da će na kraju i opet biti - po mom! I po Nikinom. ", dodala je voditeljica koja je shvatila da bez strasti nema ničega, a o tome nam je pričala u nedavnom Speed Dateu.

"Često vičući izjavljujem ljubav, jer ljubav bez strasti nije ljubav, bilo u pozitivnom ili negativnom smjeru. Negdje sam pročitala da žena mora igrati da je vole i obožavaju ili suprotno, sve između se ne računa', rekla je Tajči koja obožava biti bez šminke, redovito vježba, a u intervjuu otkrila nam je i najljepšu uspomenu na nedavno preminulu majku.

Linker
18. travanj 2024 12:50