Pukla ljubav

Tatjana Jurić potvrdila raskid zaruka, ali još uvjek vjeruje u ljubav: ‘Za sve što valja, moraš imat‘ force‘

Iako se već naveliko šuškalo da su radijska voditeljica i poduzetnik Ivan Zubak prekinuli, Jurić je tek sada priznala tužan kraj ljubavi.

Voditeljica na radiju narodni Tatjana Jurić na početku ove godine zaručila se za poduzetnika Ivana Zubaka, člana uprave Zubak Grupe.Upoznali su se 2009. tijekom snimanja jednog RTL-ovog priloga, sedam godina kasnije postali su par, a početkom 2018. iznenada su prekinuli vezu. Bilo je to teško razdoblje za Tatjanu, jer tada je njezina majka bila u terminalnoj fazi Alzheimerove bolesti, a mnogi su stekli dojam da se Ivan izmaknuo kad joj je bio najpotrebniji.

Međutim, vezu su u međuvremenu obnovili te se i zaručili, no Tatjana je posljednjih mjeseci viđena bez zaručničkog prstena kojeg je prije redovito nosila. Krenula su šuškanja da među budućim supružnicima nešto ne valja,a Tatjana je tek sada potvrdila da je do raskida zaruka ipak došlo.

"Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju.

Ipak, u ljubav i dalje vjeruje te poručuje da "za sve šta vaja, moraš imat force". Također, otkrila je i kako se nosi s gubitkom majke.

"Bolest moje majke, pa u konačnici i njezin odlazak, meni je osobno donijela golemo emotivno sazrijevanje. Kažu da osoba tek odlaskom roditelja u potpunosti odraste, i to je u mnogočemu upravo tako", tvrdi.

Za magazin Gloria ranije ove godine ispričala je i kako se osjećala nakon prvog prekida s Ivanom.

"Daleko od toga da nije bio uz mene. Ivan je bio uz mene, kao i sva moja obitelj, u najtežim trenucima mog života. Naš se prekid dogodio prije, ali nemam potrebu previše o tome govoriti. U konačnici, samo dvoje ljudi može razumjeti što se među njima događa. Ponekad se treba maknuti kad vidiš da se neke stvari ne događaju, ali to ne znači da treba spaliti sve mostove. Proveli smo jedno razdoblje promišljajući o životu, a onda je vrijeme odradilo svoje i ponovno smo zajedno već šest mjeseci", rekla je tada Tatjana, no njihova ljubav očito nije mogla izdržati sve izazove.

Linker
19. travanj 2024 14:15