Davor Matota
EKSKLUZIVNO U GLORIJI

Tea Blažević i Tihomir Ladišić: Vruća ljubav na polarnoj zimi

Nakon kratkog prekida s Tihomirom Ladišićem, zbog kojega je Tea Blažević zimski odmor provela s prijateljicama u Tajlandu, atraktivna prognostičarka vremena i televizijski urednik ponovno su zajedno - i pred njima su vedri dani

Kako je rođena u Splitu koji ima blagu mediteransku klimu, a nedavno se vratila s desetodnevnog odmora u toplom Tajlandu, vremenska prognostičarka Tea Blažević (32) zasigurno nije oduševljena polarnom zimom u Zagrebu. No, atraktivnoj meteorologinji s N1 televizije barem je ljubavna prognoza povoljna - i u plusu. Već je, naime, dvije godine grije ljubav Tihomira Ladišića (51), direktora vijesti na spomenutoj televiziji, a ovih su dana prvi put zajedno viđeni u javnosti. Bilo je to na hrvatskoj premijeri filma “Preko svih granica”, kojim je otvoren međunarodni festival dokumentaraca ZagrebDox.

Sve o zaljubljenom paru donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 1.ožujka. Novi broj donosi i njujoršku večer sjećanja na Dražena Petrovića, život na prekretnici Jennifer Lawrence, intervju s glumicom Emmanuella Seigner te sve o dvostrukom životu liječnice Biljane Borzan koja je u lovu na političkog Oscara.

Novi broj Glorije daruje čitatelje kuponima s popustima za kozmetičke prozvode!

Linker
08. travanj 2024 15:49