Pukla ljubav

Tenisač će postati otac, ali dijete neće vidjeti? Bivša djevojka šokirala objavom da je trudna

Njemački sportaš i manekenka godinu su dana bili u vezi, koju su prekinuli ljetos, ona je sada objavila kako čeka njegovo dijete, ali i da ne namjerava dijeliti skrbništvo s njim.

Mlada teniska zvijezda iz Njemačke Alexandar Zverev (23) postat će otac, tako tvrdi njegova bivša djevojka Brenda Patea (27). Trudna sam 20 tjedana i očekujem dijete s Alexom", rekla je u intervjuu za Bild.

Trenutno sedmi tenisač svijeta i manekenka prekinuli su jednogodišnju vezu u kolovozu. Patea je rekla kako su imali različite poglede na život. "Svatko tko živi uz sportaša mora se pokoriti tom načinu života", kazala je Brenda, inače model.

No ono čime je posebno iznenadila u ovoj javnoj objavi trudnoće je priznanje da se ona i Alex uopće ne čuju.

"Ne postoji nikakva komunikacija s Alexom trenutno, i iskreno, ne planiram dijeliti skrbništvo svog djeteta s njim. Dijete nije bilo planirano, ali učinit ću sve da odraste u skladnom i prikladnom okruženju. Srećom, u poziciji sam da ga mogu odgajati sama", kazala je Brenda.

Osim u novinama, Patea je javno objavila trudnoću i na Instagramu, podijelivši fotografije trudničkog trbuščića. I tamo je otvorila dušu napisavši podulju objavu o svom blaženom stanju.

image
Brenda i Alexandar rado su dijelili zaljubljene fotografije, kada je ljubav trajala.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Postoji magija u svakom početku. Ovo je moj magični početak s novim životom pod mojim srcem. Jedva riječima mogu opisati kako je to biti trudna. Majčinstvo me ispunjava ogromnom radošću i malo me plaši", napisala je Brenda.

Dotaknula se i nesigurne situacije u svijetu i strahova koje većina trudnica osjeća. "Ali bez obzira na sve što nas čeka... voljet ću i štititi svoje dijete do svog zadnjeg dana. Već sam najsretnija mama i sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama", kazala je.

Linker
18. travanj 2024 06:12