fit duo

Teniski teren zamijenio snježnim: Novak pokazao kako izgleda njegov zimski trening sa suprugom

Kraj turbulentne godine poznati srpski par Jelena i Novak Đoković odlučili su zapečatiti treningom na otvorenom pri kojem su se ludo zabavili. Fanove je oduševila opuštena atmosfera u kojoj par koji je u vezi od srednjoškolskih dana, provodi zimske dane.

Nema dana kad poznati tenisač Novak Đoković ne razmišja o treningu.

Srećom, njegova supruga Jelena beskrajna mu je podrška i veliki zaljubljenik u zdrav način života pa par nerijetko spaja ugodno s korisnim te kvalitetne bračne trenutke provodi vježbajući uz puno smijeha i zabave.

Na svom Instagram profilu Novak je objavio snimku treninga koji ih trenutno najviše uveseljava - u paru, na otvorenom, dok im snijeg škripi pod nogama.

Veselu snimku bračnih snježnih radosti, na kojima par radi skokove, Novak nosi suprugu te se love po snijegu, tenisač je objavio uz nekoliko prigodnih emojija, a njegovi su fanovi oduševljeno zaključili: "Jednostavno ste najbolji".

Jelena i Novak Đoković u vezi su od tinejdžerskih dana, vjenčali su se 2014. godine, a svoju su ljubav ‘zapečatili‘ s dvoje djece, Tarom i Stefanom. Kad su se upoznali spojila ih je ljubav prema sportu, Jelena se bavila atletikom, a talentirani Novak krenuo graditi karijeru tenisača.

Linker
16. travanj 2024 21:10