NAKON TEŠKIH TERAPIJA

Teška borba za zdravlje: 'Očajna kućanica' šokirala fanove fotografijom bez kose

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Očajne kućanice' otkrila je da je u potpunoj tajnosti vodila bitku za zdravlje, ali je sada sretna i napokon se riješila raka.

Američka glumica Marcia Cross (56) šokirala je svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila fotografiju s vrlo kratkom kosom uz koju je otkrila da je „zahvalna i sretna što je živa, ali tužna zbog kose i upitala svoje obožavatelje da podijele svoja iskustva s gubitkom kose zbog raka. Zbog njezine objave mnogi su pomislili kako je glumica usred teške borbe s rakom, ali uskoro je 56-godišnjakinja sve razjasnila.

- Najdraži pratitelji, žao mi je što moja objava nije bila jasnija. Riješila sam se raka. Sve je dobro sada. Bilo je to teško putovanje, ali zdrava sam, sretna i zahvalna na svemu. Hvala vam na vašoj ljubavi – napisala je Marcia Cross i dodala da se napokon osjeća slobodno jer je otkrila svoju borbu s rakom.

- Nakon što sam objavila svoju fotografiju i napisala riječi #rak i #bezkose osjećam se slobodno i potpuno. Svakako nisam očekivala ovakvu podršku i ljubav kakvom ste me obasipali, a za sve koji se pitaju, imala sam rak anusa – dodala je glumica najpoznatija po ulozi Bree Van De Kamp u hit seriji "Očajne kućanice".

Najveća podrška u borbi za zdravlje bio joj je njezin suprug Tom Mahoney koji je prošao kroz slično iskustvo prije osam godina. I on je danas u potpunosti zdrav, a par je i tada kroz cijelo iskustvo prolazio u potpunoj tajnosti pa čak niti njihove kćeri, tada trogodišnjakinje, Eden i Savannah nisu niti slutile da nešto nije u redu.

- Nije imalo smisla da im išta govorimo. Bile su tek djeca i željeli smo da njima sve ostane potpuno normalno, da uživaju u životu. Tata je dobro, sve je to iza nas – izjavila je tada glumica.

Linker
24. travanj 2024 09:08