SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Nije sve kako se čini

Teška cijena slave! Glumica otkrila vrlo traumatično iskustvo koje ju ne napušta ni nakon 20 godina glume

Iako se čini da su slavne zvijezde samopouzdane i čvrste, nitko zapravo ne zna s kakvim se ‘demonima‘ bore duboko u sebi. Iako ima veliko iskustvo u filmskom i svijetu showbizza, Amanda Seyfried još uvijek suočava s nesigurnostima.

Iako se čini da su slavne zvijezde samopouzdane i čvrste, nitko zapravo ne zna s kakvim se ‘demonima‘ bore duboko u sebi. Iako ima veliko iskustvo u filmskom i svijetu showbizza, Amanda Seyfried još uvijek suočava s nesigurnostima.

Američka glumica Amanda Seyfried u svom glumačkom životopisu ima poduži popis uspješnih uloga. U filmskoj svijetu je dva desetljeća, a među njezinim prvim ulogama je ona u hit tinejdžerskom filmu 'Mean Girls' koji možemo gledati iznova i iznova.

Iako već ima podebljeg iskustva s filmskom industrijom i medijima, Amanda priznaje da se još uvijek suočava s napadima tjeskobe i panike jer je u holivudskom središtu pozornosti.

"Kad bih morala opisati napad panike, rekla bih da je sličan osjećaju kao da morate birati između života i smrti", rekla je gostujući u showu "The Today Show".

Čitajte i: Još jedna beba u Hollywoodu: Glumica na zaista poseban način objavila da je rodila drugo dijete

"Vaše tijelo se ili bori ili bježi. Navala endorfina i osjećaj pražnjenja koji ostaje nakon napada panike tako su specifični. Jednostavno vam je laknulo i vaše se tijelo na neki način oporavilo. To je tako bizarno jer je fiziološko, ali započinje u vašoj glavi", ispričala je glumica.

Također je objasnila kako se borila s time da pokaže ljudima da je "normalna", rekavši da nema nikoga tko bi ju budio s doručkom u krevetu niti nema osobnog vozača.

Intervjue odrađuje kod kuće

Inače, Seyfried i njezin suprug i kolega Thomas Sadoski prošle su godine dobili drugo dijete - glumica je rodila sinčića Thomasa koji je napunio šest mjeseci. Par, koji se vjenčao u ožujku 2017., još ima četverogodišnju kći Ninu s kojom je bila već devet mjeseci trudna kada su stali pred oltar.

Za časopis Porter Edit tada je otkrila zašto se odlučila na vjenčanje u visokom stupnju trudnoće.

"Zaista sam htjela da imamo burme na rukama kad stignemo u bolnicu. Što bi bilo da je nešto pošlo po krivu, a da on nije bio moj službeni suprug?", rekla je glumica.

S dolaskom drugog djeteta, priznala je kako se mora svojski potruditi da sve stigne napraviti pa intervjue odrađuje kod kuće, no sve se isplati zbog djece.

Čitajte i: Poznata glumica otkrila zašto je odlučila stati pred oltar u devetom mjesecu trudnoće

Glumica je svoju kćer potpuno udaljila od društvenih mreža. U intervjuu za Entertainment Tonight progovorila je o tome kako je odlučila što podijeliti na svom Instagramu, a što ne.

image
Amandin suprug Thomas Sadoski, kći i njihov pas u šetnji.
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Ne objavljujem njezino lice, ali dopustit ću joj, kada odraste, da ona sama odluči što mogu objaviti. No, ne mogu ne podijeliti kakve razgovore vodim s njom. Nekada su toliko bistri da je zastrašujuće, ali su i smiješni u isto vrijeme. Obožavam to i ako ću išta podijeliti s javnošću, to će biti to", ispričala je Amanda.

Linker
26. travanj 2024 01:59