Profimedia, Insight Media
Nije išlo drugim putem

Teški zahvat: Mariah šokirala svijet načinom na koji je odlučila smršaviti

Dosta joj je bilo razapinjanja po medijima na račun viška kilograma, sve se teže kretala po pozornici, a valjalo je ostati i superfit uz 15 godina mlađeg dečka plesača – sve su to razlozi zbog kojih se Mariah odlučila za operaciju kojom se liječe teži oblici pretilosti.

Pjevačica Mariah Carey nikada nije ni mogla stati u red mršavica i poznata je po svojim oblinama. No, u posljednje je vrijeme bila svjesna da sve teže skakuće po pozornici, a nakupljeni kilogrami 47-godišnjakinji su definitivno smetali iz još jednog, njoj ništa manje bitnog razloga. To su, naime, leptirići u trbuhu zbog 15 godina mlađeg dečka, koreografa Bryana Tanake, s kojim, dakako, valja držati žustri korak.

Kako piše Page Six, a prenose svi svjetski mediji, pjevačica je stvari uzela u svoje ruke. Odlučila se na jedan od kirurških zahvata koji se primjenjuju za liječenje pretilosti, dakle, one prave debljine. Odluka je pala na ugradnju želučanog prstena, operaciju koja danas nije neuobičajena kod liječenja pretilih. Nakon ove operacije osoba koja joj se podvrgla više ne može unijeti veliku količinu hrane, i kod nje se prije javi osjećaj sitosti.

'Mariah se operaciji podvrgla prije nekih mjesec dana i već primjećuje pozitivne rezultate. Općenito se puno bolje osjeća', rekao je izvor za tu publikaciju.

West Hollywood, CA  - Singer Mariah Carey was seen arriving with her boyfriend Bryan Tanaka at Gracias Madre in Los Angeles.

Pictured: Mariah Carey and Bryan Tanaka

BACKGRID USA 23 SEPTEMBER 2017, Image: 350243010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Mariah Carey i dečko Bryan Tanaka u rujnu

, New York, NY - 10/23/17 Mariah Carey at the after party for the V Magazine Dinner in honor of Karl Lagerfeld Le Bain.

-PICTURED: Mariah Carey
-, Image: 353760222, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Mariah Carey u listopadu

Linker
23. travanj 2024 11:05