NEMA KRAJA PAKOSTIMA

Thomas Markle - otac koji je više puta zagorčao život svojoj kćeri - i još ne planira stati!

Više puta je Thomas Markle svjesno napakostio vlastitoj kćeri, a iako se na trenutke činilo da se javno pokajao, bio je to samo privid. Ogorčeno, nesretno i zlobno nastupio je i nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja, javno im prijeteći.

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) potpuno su zaludjeli svijet svojom ljubavnom pričom 2017.godine, njihova privatna idila vrlo je brzo dospjela na sve naslovnice, a ubrzo su isplivali i svi odnosi koje je Meghan željela zadržati samo za sebe. Jedan takav je i odnos s ocem Thomasom (76) koji je obilježen skandalima i tugom, što je i sama potvrdila u intervjuu koji je dala kod Oprah Winfrey o kojem bruji cijeli svijet. Medijska hajka prati je otkako je postala članicom kraljevske obitelji, a loš odnos s ocem samo je pridonio tome. Najveći skandal priredio joj je samo nekoliko dana prije vjenčanja s Harryjem u svibnju 2018. kada je odlučio zaraditi na svadbi vlastite kćeri. Izjavio je tada da zbog srčanog udara izazvanog stresom i lošeg zdravstvenog stanja neće biti u mogućnosti voditi kćer do oltara, ali ni ne želi kraljevsku obitelj dovoditi u neugodnu situaciju s obzirom na lažne paparazzo fotografije koje je snimio u dogovoru s fotografom.

image
Thomas Markle
FOTOGRAFIJE: NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Priznao je da je za dogovor s fotografima bio plaćen, ali je dodao da nije puno zaradio iako su se fotografije diljem svijeta prodavale za 100 tisuća funti. Pokušao se opravdati istaknuvši da su mu sa svih strana nudili priliku za intervjue, da ih je sve odbijao, ali da se na suradnju s fotografom odlučio samo zbog toga što je na prethodnim fotografijama izgledao poprilično loše, pa je to nekako pokušavao ispraviti.

Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

image
Harry je najveća podrška supruzi
FOTOGRAFIJE: JEREMY SELWYN/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JEREMY SELWYN/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

„Nesretna okolnost je da sam ja sada fusnota u jednom od najveći trenutaka u povijesti umjesto da sam otac koji je svoju kćer dopratio do oltara. Bio je to vrlo emotivan trenutak. Bilo mi je žao jer sam je htio dopratiti do oltara. Međutim, zahvalan sam što je sve završilo tako kako je završilo", izjavio je nakon vjenčanja, dok se u njegovoj izjavi moglo iščitati javno kajanje. No, iako se na trenutak činilo kako mu je žao zbog svega, ubrzo je prava istina izašla na vidjelo.

image
Meghan i Harry intervju stoljeća dali su Oprah Winfrey
FOTOGRAFIJE: CBS/FERRARI/PROFIMEDIA CBS/FERRARI/PROFIMEDIA
image
Meghan i razgovoru s Oprah
FOTOGRAFIJE: CBS/PLANET/PROFIMEDIA CBS/PLANET/PROFIMEDIA

Tabloidima je prodao pismo koje mu je Meghan napisala, a u kojem mu je kazala kako ju je njegovo ponašanje jako povrijedilo te da mu zamjera javne nastupe. Molila ga je da prestane komunicirati s medijima. Britanski mediji išli su čak toliko daleko pa su objavili pismo u cijelosti. Prije nekoliko dana Meghan je pobijedila u tužbi protiv medija koji je objavio pismo.

CBS je naknadno objavio nikad viđeni isječak iz intervjua u kojem se Meghan 'otvorila' Oprah oko očeve izdaje. 'Tabloidi su navodno znali gdje se moj otac nalazi mjesec dana prije vjenčanja, ali su čekali do nedjelje prije vjenčanja jer su htjeli napraviti dramu. Kad su nam glasnogovornici rekli da postoji priča, nazvali smo mog oca i pitali ga je li istina da im je prodao fotografije. Rekao je - apsolutno ne. Obitelj nikad nije intervenirala u medije zbog njih, a mogla je stopirati cijelu priču. I moj otac mogao je odbiti novinare, ali nije. Pogledam Archieja i ne mogu zamisliti da učinim bilo što da namjerno nanesem bol svom djetetu. Moj otac morao bi preuzeti odgovornost za to što je napravio. Pokušali su za izjavu uhvatiti i moju majku, no ona nije rekla niti riječ”, rekla je Meghan.

image
Thomas Markle uključio se u emisiju 'Good Morning Britain'
FOTOGRAFIJE: ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prošao je tek dan nakon intervjua stoljeća, a njezin otac već je imao spremnu izjavu. Za Good Morning Britain javio se iz svog američkog doma.

„Svi mi griješimo, ali ja barem nikada nisam igrao biljar bez odjeće ili se oblačio u Hitlera kao što je Harry to radio. Ne smatram da sam je izdao. Nije me izgubila, a rekla je da je. Uvijek sam bio tu za nju, sada sam tu za nju ako ona to želi. Ispričao sam joj se više puta zbog skandala pred njihovo vjenčanje. Pozvao sam ih da me posjete sada kada žive 70-ak kilometara od mene. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravit ću još jednu priču za medije. Volio bih se čuti s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima", rekao je Markle. Priznao je da je 2018. lagao kćeri da ne surađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s njom prije njezinog vjenčanja u svibnju 2018. "Htio sam se iskupiti, ali mi se ne javljaju i zato je sve u medijima", kazao je.

Video: Komentar Nade Mirković: Meghan je otišla predaleko u pokušajima da Harryja pretvori u muškarca iz Kalifornije

image
Meghan Markle i princ Harry sa sinom u svom novom dvorištu
FOTOGRAFIJE: MISAN HARRIMAN/AFP/PROFIMEDIA

„Došao je trenutak da obranim sebe od kćeri i zeta koji su govorili jako ružno o meni. Nije me više briga što će tko misliti. Moram sebe staviti na prvo mjesto. Oni mi duguju za sve što sam prošao zbog njih. Trebali bi me nagraditi" kazao je Thomas i dodao da će dokumentarac započeti s njegovim životom, obitelji, ljubavi prema kazalištu i televiziji i načinu kako je dospio tamo. Zatim slijedi život s Meghan, njezino odrastanje i školski dani do dana kada je otišla na fakultet i započela karijeru. Rekao je i kako su imali dobar život zajedno dok nije preselila u Kanadu i prvi se put udala.

Linker
23. travanj 2024 08:37