Tihana Harapin Zalepugin
 Maja Jurovic / Hanza Media
Jednom model uvijek model

Tihana Harapin Zalepugin sa 66 godina u badiću izgleda senzacionalno

Zagrebačka modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i u sedmom desetljeću zaustavlja poglede na plaži

Vlasnica prestižne agencije objavila je fotografiju u badiću dok se sunča na plaži i zaradila lavinu komplimenata. S njom na fotografiji je prvi Talijin model Morana Paj. 'Zajedno i nakon 20 godina', napisala je Tihana Harapin Zalepugin (66) koja je svoju modnu agenciju nazvala Talia, jer joj je jedna numerologinja rekla da bih bila mnogo sretnija u životu da se zove Talia, a ne Tihana. No, Tihana osim u poslu ima sreće i u ljubavi.

Facebook
Tihana Harapin

Prošle godine proslavila je 25 godina braka sa Sašom Zalepuginom koji ju je zaprosio na Ibizi. 'Priprema je trajala mjesec dana zato što me Saša zaprosio na Ibizi 18. 7. Slavili smo njegov rođendan i onda je on rekao pa hoćemo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo. Moj je rođendan 28. 8. i dok se nije predomislio, ja sam rekla da', prisjeća se Tihana.

Najprije je sama bila model, a onda je otkrila Branku Bebić Krstulović, Anicu Kovač, Anđu Marić, Vanju Rupenu i Lejlu Filipović, a danas je ponosna i na karijeru Valerije Šestić, Anite Dujić, Petre Friganović i Kristine Šalinović, za koju je odmah znala da će osvojiti svjet.

'U doba moje mladosti u Zagrebu su postojale dvije modne agencije, a tržište je bila cijela Jugoslavija. Od zarađenog novca kupila sam auto, svu tehniku za stan, putovala po svijetu i još stavljala na knjižicu. Kamera mi je uvijek bila jača strana pa sam snimila uistinu mnogo TV reklama i kataloga', rekla je jednom prilikom za magazin Gloria.

Bojan Zibar
Tihana Harapin Zalepugin u haljini Ivana Alduka

Djevojke koje su karijere započele pod paskom Tihane Harapin Zalepugin osim što sudjeluju u svim važnijim domaćim modnim revijama, editorijalima ili drugim snimanjima čest su gost inozemnih kako modnih pista tako i naslovnica prestižnih časopisa.

'Najsretnija sam kad mi djevojka sama pokuca na vrata. Tada sam sigurna da želi raditi i da će se trud isplatiti – i njoj i meni. Rijetko ih zaustavljam na ulici, a gotovo nikad ne “vrbujem” iz drugih agencija', dodala je.

Linker
25. travanj 2024 23:00