Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu

Tin Jedvaj na momačku zabavu u Las Vegas poveo sina Luke Rajića i srpsku glazbenu zvijezdu

Nogometaš Lokomotiva Moskva proslavio je s prijateljima u Las Vegasu posljednje momačke dane prije vjenčanja s dugogodišnjom djevojkom Dinom Dragijom.

Sljedeći nepisano pravilo prema kojem momačke dane treba ispratiti kako dolikuje, nogometaš Tin Jedvaj okupio je odabranu mušku ekipu i odveo ih u Las Vegas.

Na Instagramu je objavio fotografiju s početka partyja prije nego što se, kako to biva na momačkim zabavama, party zahukta. S nekadašnjim igračem Bayer Leverkusena koji sad igra za Lokomotiv Moskva, na ludi provod u prijestolnicu kocke otišli su Luka Rajić Jr. (sin Borne Kotromanić i Luke Rajića), srbijanski folk pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nekadašnji igrač NK "Rudeš" Ardian Aliti te beogradski poduzetnik Luka Dokmanović.

Zabava je započela u hotelskom predvorju s poker automatima, a nastavila se kako samo oni znaju. Kao što znamo, što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu.

Čitajte i: Prije udaje za našeg reprezentativca, Dina Dragija proslavila je djevojačku na posebnom mjestu

Isto pravilo vrijedi i za djevojačku zabavu njegove dugogodišnje djevojke Dine Dragija, koja je slavila s frendicama u Istri, nakon što su se dobro zabavile na Ibizi prije dva tjedna.

S diplomanticom Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, Jedvaj je u vezi već dugi niz godina, a uskoro će izreći sudbonosno "da". Skladan par već je, čini se, odradio sve pripreme za vjenčanje.

Sad im preostaje samo opustiti se s prijateljima i zabavljati se prije nego što započne odbrojavanje prije svadbe.

Linker
18. travanj 2024 16:16