kepeski i boytronic

Tino Cappuccino u osvajanju ljestvica: ‘Tako pozitivan lik na svijetu ne postoji pa smo ga jednostavno morali izmisliti‘

Neven Kepeski, jedan od osnivača Psihomodo popa i Boytronic, alfa i omega ET-ja, udružili su snage na projektu Tino Cappuccino i baš prvog dana ljeta izbacili su u eter singl "Kada sunce sja".

Ovo ljeto donosi nam jednu posve neočekivanu glazbenu suradnju. Neven Kepeski, jedan od osnivača Psihomodo popa i Boytronic, alfa i omega ET-ja, udružili su snage na projektu Tino Cappuccino i baš prvog dana ljeta izbacili su u eter singl "Kada sunce sja".

Neobično je to što pjesma nije ni "psihomodovska" niti "ET-jevska" nego je – veseli dalmatinski pop, a Tino Cappuccino zapravo – ne postoji!

image
PROMO

"Umorila nas je priča s koronom, umorile su nas izolacije, samoizolacije, zoomovi, jedna opća depra koja nas prati sada već godinama i ‘Kada sunce sja‘ posljedica je naše želje za napokon nečim pozitivnim, veselim i optimističnim", kaže Kepeski. "Falilo nam je sunca, ljeta, morskog plavetnila, druženja i tu smo želju pretočili u pjesmu. U lik Tina Cappuccina ‘uvalili‘ smo sve ono pozitivno za čim čeznemo... Tako pozitivan lik na svijetu ne postoji pa smo ga jednostavno morali izmisliti."

Neven Kepeski autor je glazbe i teksta, a Boytronic je pjesmu aranžirao i producirao.

"Ovo je moja prva dalmatinska pjesma i trudio sam se, osim leksika, pogoditi i pravi pozitivni ljetni dalmatinski ugođaj", kaže Kepeski. Sam lik Tina Cappuccina vizualno je osmislio Martin Hrastić.

A tko pjeva glavni glas u pjesmi? "To neka ostane naša mala tajna", kaže Boytronic. "Kako tko? Pa Tino Cappuccino!", kroz osmijeh dodaje Kepeski. Pjesmu "Kada sunce sja" objavljuje RTL Music.

Linker
24. travanj 2024 09:36