Nema do Splita

Tko čeka taj i dočeka: Nataša Janjić Medančić konačno uživa u blagodatima ljeta uz djecu i supruga

Glumica je s obitelji već neko vrijeme u svom rodnom Splitu, međutim isprva su je zadesile manje i veće nezgode, no sada se pohvalila da može slobodno uživati u ljetnim radostima.

Nataša Janjić Medančić otvoreno govori o obiteljskom životu i majčinstvu, ova glumica neke od najstresnijih trenutaka u životu proživjela je u protekloj trudnoći i kao rodilja koja je drugo dijete dočekala u konfuziji koju je uzrokovao zagrebački potres. No, ništa od toga nije pokolebalo optimističan duh Nataše, koja ipak najviše od svega uživa u onim sitnim radostima i trenucima koje proživljava kraj sina Tonija i kćerkice Kaje.

Tako je, čini, se, nakon niza sitnih nezgoda i klasičnih 'boljki' s malenom djecom, sada došao spokojan niz za uživanje u malim veseljima.

"Kad ih ne čuješ cijelu noć, kad spavaju bez ijednog buđenja, onda jedva čekaš da se probude", pohvalila se Nataša velikom stvari koju najviše cijene roditelji malene djece. Prospavana noć u komadu, nešto je čemu se mnogi roditelji nadaju i po nekoliko godina.

Čitajte i: Srećom sve se dobro završilo: Nataša Janjić opisala kako je završila na hitnoj operaciji u Splitu

U rodnom Splitu Nataša uživa već neko vrijeme, a duhovito je pokazala kako je osvježenje nakon niza nezgoda pronašla u bazenu.

Konačno krenulo na bolje

"Da me niko nije ništa pitao!", kazala je Janjić uz fotografiju na kojoj pozira uronjena u bazen. Dok dane provodi uz vodu, ipak tople ljetne večeri glumica i suprug Nenad Medančić uspjeli su provesti u romantičnom izlasku.

"Izlazak u Splitu. Pokušaj drugi. Nakon tri tjedna nemogućih prepreka. Čestitam, položili ste!", našalila se Nataša uz fotografiju sebe i supruga kako nasmijani šeću centrom Splita.

Čitajte i: Svoj dom trajno su napustili! Otkrivamo kamo se sa suprugom i dvoje djece opet seli Nataša Janjić Medančić?

Iako su kalendarsko ljeto dočekali spremni, s osmjehom od uha do uha, nije sve išlo glatko za glumicu koja je početkom lipnja otkrila da je završila na hitnoj operaciji.

"Ono kad se mama i tata spuste na more… Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida - servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!!", opisala je Nataša nezgodu koja se srećom dobro završila. Nakon izlaska iz bolnice i oporavka, nije odmah smjela ući u more, što je i objasnila na društvenim mrežama, no sada je čini se, sve to iza nje.

Linker
24. travanj 2024 16:27