Profimedia, Goff Photos
LJUBAV JE NA SETU

Tko je 17 godina mlađa djevojka kojoj niti najveći zavodnik nije odolio

Prvi put su zajedno stigli na crveni tepih Tribeca Film Festivala prošle godine, a ponovno su viđeni zajedno punih godinu dana kasnije, samo mjesec dana nakon što je popularni zavodnik iz 'Prijatelja' priznao da ponovno ljubi.

Zvijezda serije "Prijatelja" Matt LeBlanc (50) i djevojka Aurora Mulligan (33) uhvaćeni su nakon romantične večere u restoranu Scott u Londonu. 50-godišnji glumac, koji trenutačno radi na emisiji "Top Gear" u stopu je pratio svoju djevojku koju je na snimanju te emisije i upoznao.

Aurora Mulligan asistentica je producenta tog showa, dok je Matt LeBlanc jedan od voditelja. Upoznali su se 2016., ali su svoju ljubav skrivali sve do prošle godine, a nedavno je Matt priznao kako bi se moglo reći da žive zajedno. Naime, U Londonu dijeli stan s njom, ali kaže kako je njegov pravi dom u Los Angelesu.

BGUK_1213637 - London, UNITED KINGDOM  - Friends actor Matt LeBlanc pictured leaving Scott's restaurant in London with an unknown brunette women. The Top Gear presenter sporting grey hair was wearing a navy blue shirt, jeans and black jacket.

Pictured: Matt LeBlanc

BACKGRID UK 23 APRIL 2018, Image: 369467021, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Prije ljubavi s Aurorom, najpoznatiji zavodnik iz popularne serije "Prijatelji" bio je u braku s američkim modelom Melissom McKnight s kojom ima kćer Marinu Pearl (14). Par se razišao 2006., nakon gotovo deset godina veze i tri godine braka. Nakon razvoda bio je u vezi s glumicom Andreom Anders koju je upoznao na snimanju komedije "Joey", ali su prekinuli 2015. godine, nakon čega je Matt pronašao novu ljubav na setu – Auroru.

23 April 2018.

Matt LeBlanc and girlfriend Aurora Mulligan leaving Scotts Restaurant Mayfair London, Image: 369459397, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Aurora je prije početka televizijske karijere studirala političku znanost, a život joj se promijenio kada je u emisiji "Top Gear" glumila mladenku čije vjenčanje upropasti upravo Matt kada se automobilom zaleti u katedralu. Nije poznato je li ljubav tada planula, ali čini se da im je taj trenutak ostao u sjećanju s obzirom na to da ga se 17 godina mlađa djevojka slavnog glumca nedavno prisjetila.

NEW YORK, NY - APRIL 30:  Aurora Mulligan and Matt LeBlanc attend the screening of 'Episodes' at the 2017 Tribeca Film Festival at SVA Theatre on April 30, 2017 in New York City.  (Photo by CJ Rivera/FilmMagic)
FilmMagic
Matt LeBlanc i Aurora Mulligan prošle godine na Tribeca Film Festivalu

Linker
20. travanj 2024 06:02