Uvijek uz voljenu

To je muškarac: Suprug Serene Williams, obranio dragu i ismijao one koji su je napali zbog izgleda

Jedna od najuspješnijih tenisačica u povijesti osim u sportu ima sreće i u ljubavi, brižan suprug i poznati biznismen brani je od svakoga tko u njenom smijeru uputi kritiku - pogotovo ovako neumijesnu.

Alexis Ohanian suprug jedne od najboljih tenisačica na svijetu Serene Williams drži joj stranu i ne da zlobnim jezicima da kritiziraju njene nastupe ni kada možda nisu kao s vrhunca karijere. No ono što još manje tolerira ovaj brižni suprug, jer ismijavanje njegove voljene zbog njenog izgleda.

Stao je u Sereninu obranu nakon što ju je napao bivši rumunjski igrač player Ion Țiriac, koji je nakon sportske karijere uspio i u biznisu te je pokrenuo teniski turnir Madrid Open. Ovaj 81-godišnjak kritizirao je igru 39-godišnje tenisačice.

"U toj dobi i s tom njenom sadašnjom težinom, ne kreće se tako lagano kao što je prije 15 godina. serene je bila senzacionalna igračica. Da ima imalo dostojanstva, povukla bi se. U svakom pogledu", kazao je ovaj vremešni bivši sportaš u intervjuu za rumunjsku televiziju.

Nakon što je novinar intervju objavio na Twitteru napisao je dosta ružan komentar: "Sigurno je reći da Serena nikad više neće igrati u Madridu...".

'I kći uspješnija'

Ohaninan je odgovorio u oštrom tonu. "Sigurno je reći da nikog nije briga što Ion Țiriac misli", napisao je 37-godišnji suprug slavne sportašice. No nije stao na tome, kao pravi dobar suprug i idućeg dana nastavio je braniti svoju fenomenalnu ženu, istaknuvši da Țiriac nije osvojio nitijedan Grand slam turnir - dok je njegova supruga trudna osvojila Australian Open 2017. Time je tehnički njihova trogodišnja kćerkica Olympia također zaradila titulu jer je bila u maminom trbuhu za vrijeme igranja i pobjede.

image
Serena Williams s kćerkicom Alexis Olympijom nakon što je u siječnju 2020. osvojila turnir Auckland Classic.
AFP/PROFIMEDIA

"Morao sam Googlati... ispada da moja trogodišnjakinja ima više Grand slam pobjeda od tog klauna", kazao je Ohanian. Serena Williams i suosnivač Reddita Alexis Ohanian zaručeni su od 2016.

Serena je u svojoj karijeri osvojila čak 23 Grand slam turnira u pojedinačnim natjecanjima, uz to ima i 14 naslova u parovima, a dva u miješanim parovima - time drži titulu kao aktivna igračica s najviše ukupnih naslova na tim najvećim turnirima.

Linker
18. travanj 2024 16:38