Samo jako!

Tončica Čeljuska pohvalila se novim hobijem od kojeg mnoge žene zaziru: ‘Ovo je za mene najveći mogući izazov‘

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica odlučila je da joj je dosta letargije i da se mora dovesti u formu jer se, kako kaže, zapustila. Zbog toga je angažirala osobnog trenera koji će joj pomoći na putu do savršene kondicije.

Posljednja godina nikom od nas nije bila laka, no u njoj smo mnogo toga imali prilike naučiti pa i shvatiti važnost redovitog kretanja, upravo zbog toga što smo većinu vremena bili kod kuće. Toga je svjesna i HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska koja je otkrila novi hobi.

Naime, Čeljuska je u objavi na Facebooku otkrila da se prilično "zapustila" što se sporta tiče pa je krenula na boks, a u treningu joj pomaže osobni trener.

Čitajte i: 'Izgledate kao sestre': Tončica Čeljuska s kćeri dijeli nevjerojatnu sličnost pa malo zbunjuje obožavatelje

"Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca.

Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju.

Odnedavno sam krenula na trening za osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle, objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će", zaključila je Čeljuska.

Čitajte i: Tončica Čeljuska postala baka: ‘Ovo je najljepši poklon za Božić‘

Nikada nije kasno posvetiti se rekreaciji, no ponekad nam treba pomoć drugih da se konačno odvažimo napraviti prvi korak. Nakon toga sve postaje lakše. Tončica je itekako dobar primjer svojoj novoj unuci Amelie koju je rodila starija Čeljuskina kći Anuška.

Baka je postala krajem 2018., a tada je istaknula kako nije mogla dobiti bolji poklon za Božić.

"Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božićni poklon koji sam ikada dobila", napisala je Tončica na Instagramu.

Linker
17. travanj 2024 00:51