Sva blista

Tončica posvetila objavu muškarcu kojeg obožava: ‘Danas ovo predivno stvorenje slavi 27. rođendan‘

Koliko voditeljica i urednica Tončica Čeljuska obožava talijanski glazbeni trio Il Volo poznato je svim njezinim pratiteljima na društvenim mrežama, a sada je jednom od člana - Ignaziju Boschettom videozapisom s koncerta na Instagramu čestitala rođendan.

Urednica i voditeljica HRT-ove emisije "U svom filmu", Tončica Čeljuska pratitelje na Instagramu redovito časti najljepšim trenucima iz svakodnevnog života, a posljednju objavu posvetila je članu svog najdražeg glazbenog sastava - talijanskog opernog pop tria Il Volo - Ignaziju Boschettom koji je prije dva dana navršio 27 godina.

Čitajte i: Tončica Čeljuska iskreno progovorila o menopauzi: ‘Pijem hormonsku terapiju i otkrivam nove stvari‘

Omiljen glazbeni sastav Tončice Čeljuske

"Danas ovo predivno stvorenje slavi 27. rođendan. Što je to što nas dirne u nečijoj izvedbi, zašto srce zaigra kada čuje taj glas i tu pjesmu, koja je tajna te karizme…Odgovori su za svako umjetničko djelo drugačiji, no jedno je sigurno: taj trenutak u kojem zaboravljamo sebe i istovremeno smo potpuno svoji - to je umjetnost na djelu. Ovo je snimka s koncerta IL VOLO u Dubrovniku. Dan koji se pamti", napisala je šarmantna voditeljica u opisu videozapisa od prije dvije godine kada su glazbenici nastupali na dubrovačkom Stradunu, a na kojem pleše s pjevačem s kojim je više puta pozirala za Instagram.

Čitajte i: Tajne dobrog izgleda Tončice Čeljuske: ‘Nemam ništa protiv estetskih zahvata, i sama sam ih isprobala‘

Vjerna obožavateljica

"Dvije duge godine čekamo u Hrvatskoj koncert i kad se konačno treba dogoditi, prolom oblaka. Međutim vjerni fanovi @ilvolomusic nisu se dali smesti. Unatoč strahu da će zbog promjene termina mnogi odustati i sutradan je ljetna pozornica u Opatiji bila popunjena do zadnjeg mjesta", napisala je u lipnju ove godine u opisu fotografije sastava kojeg obožava uvijek dobro raspoložena Tončica koja u 50-ima izgleda bolje nego ikada.

Tajna mladolikog izgleda u 50-ima

Osim što mladolikost održava vježbanjem i zdravom prehranom, Tončica kožu njeguje kvalitetnom preparativnom kozmetikom, ali i pokojim kozmetičkim tretmanom, što nam je jednom prilikom i otkrila.

"Nemam ništa protiv estetskih zahvata, pa ni botoksa i filera koje sam i sama isprobala. Filere više ne stavljam, a botoks samo na čelo, ali rijetko. Problem je kad žene pretjeraju pa lice gubi svoje konture, a dobiva blaziran, zamrznut izgled bez mimike. Svjedoci smo kako su neke holivudske glumice pretjerale i pritom izgubile izražajnost lica i mimiku, što je jako važno u njihovom poslu. Kao i u svemu, treba imati osjećaj za mjeru", rekla nam je tada voditeljica.

Linker
18. travanj 2024 03:17