PRINOVA U OBITELJI

Toni Cetinski postao djed! Unučica se zove Elena, a glazbenik ne skriva emocije: ‘Voli te tvoj nono‘

Njegov sin Christian (23) koji živi u Berlinu prvi put je postao otac. Vijest je Toni objavio na svome Instagramu i čestitao sinu, za kojeg oduvijek tvrdi da je zreliji nego što je on bio u tim godinama.

- Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Voli vas nono Tony - napisao je na Instagramu novopečeni djed, glazbenik Toni Cetinski. Na svijet je stiglo njegovo prvo unuče, djevojčica Elena, a dobio ga je njegov sin Christian (23) iz prvog braka s Antonelom Butigan. Christian već godinama živi u Berlinu, gdje je upoznao i svoju sadašnju partnericu i majku njegovog djeteta, Njemicu Ninu, po struci medicinsku sestru.

Vijest o prinovi u obitelji Cetinski glazbenik je na svome profilu objavio u svibnju ove godine, kada je otkrio spol i ime djeteta te datum predviđenog rođenja.

"Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati. Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja cesta će započeti. Čekamo te 16.8.2021., draga naša Elena. Tvoj nono", napisao je Tony u objavi na Instagramu. O svemu se u veljači ove godine oglasio i ponosni pradjed te glazbena legenda Mirko Cetinski. Za Jutarnji.hr je rekao: "Više ne znam je li Christian prvo sretnu vijest javio meni ili svojem ocu, ali reći ću vam da smo oduševljeni. Odmah sam mu izgovorio sve najljepše želje i sada je najbitnije da beba bude zdrava, a čim malo stasa, čekamo ih u Istri".

image
Tony Cetinski sa sinom Christianom.
TONY CETINSKI

Otac i sin jako su bliski, za Christianov 18. rođendan, glazbenik je sina iznenadio u Stuttgartu te mu je kupio gitaru koju mu je obećao, a sve je to podijelio i s pratiteljima.

image
Tony Cetinski ima sina Christiana i kći Piju.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata", objavio je tada.

Čitajte i: U obitelj Cetinski uskoro stiže prinova! Tony otkrio kad će unučica stići na svijet

Osim Christiana, Cetinski ima i kći Piju, a novopečeni djed od javnosti ne skriva da je pravi obiteljski čovjek te u intervjuima često spominje i suprugu Dubravku Cetinski s kojom je u braku još od 2014. godine.

Linker
25. travanj 2024 21:15