CROPIX
pokupila pohvale

Tonyjeva supruga Dubravka zapjevala njegov hit, pjevač likuje: 'Eto ti draga kad se voliš kladiti'

Supruga poznatog pjevača pokazala je svoje pjevačke sposobnosti, a uz njega, oduševljeni su i Facebook prijatelji s kojima je snimku pjevač podijelio.

Supruga poznatog pjevača pokazala je svoje pjevačke sposobnosti, a uz njega, oduševljeni su i Facebook prijatelji s kojima je snimku pjevač podijelio.

"I tako draga kad se voliš kladiti katkad se i izgubi pa sad ti meni pjevaj malo", napisao je Tony Cetinski uz emotikon srca na Facebooku uz video koji je podijelio s pratiteljima. Da u kući nije samo jedan pjevač, demonstrirala je supruga pjevača.

Dubravka Cetinski otpjevala je stari hit s kojim nas je glazbenik 1994. godine predstavljao na Euroviziji - "Nek' ti bude ljubav sva", a oklada joj nije teško sjela jer je pokazala dobar glas, što su primijetili i Tonyjevi Facebook prijatelji. Oduševljenje zbog izvedbe nisu krili u komentarima pa su neki poručili Tonyju čak i da pjeva bolje od njega i da je pjesmu super izvela.

"Može ti biti gost na koncertu", našalio se jedan pratitelj na što je Dubravka komentirala da je samo riječ o okladi.

Par je u prvom mjesecu ove godine proslavio petu godišnjicu braka, putovanjem u Jeruzalem. Pjevaču je ovo treći brak, a često naglašava da je Dubravka njegova najveća podrška i sreća u životu. Ljubav su zapečatili brakom u Las Vegasu 2014. godine, a nakon toga proslavili još dva puta u Hrvatskoj - u Dubravkinim rodnim Vinkovcima te u zagrebačkom restoranu Plaza.

Zagreb, 12015.
Umjetnicki Paviljon, Tomislavov trg 22.
Dodjela priznanja Prijatelj Spanjolske Tonyju Cetinskom.
Na fotografiji:Tony i Dubravka Cetinski.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
CROPIX

Linker
26. travanj 2024 01:09