PJEVAČICA U BOLNICI

Topićeva ‘princeza‘ završila u bolnici! Zvijezda osamdesetih završila u bolnici s teškim simptomima

Slavna srpska pjevačica i kantautorica Slađana Milošević posljednjih dana je u lošem zdravstvenom stanju. U Urgentnom centru u Beogradu je testirana i na koronavirus, a test je bio negativan.

Srpska pjevačica i kantautorica, ikona novog vala Slađana Milošević (65) hospitalizirana je zbog unutarnjeg krvarenja i zadržana u bolnici na promatranju. U noći s četvrtka na petak prošlog tjedna pozlilo joj je uslijed problema sa želudcem, a hospitalizirana je u ponedjeljak.

- I dalje sam u bolnici i liječnici prate situaciju. Budući koraci ovise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma - oglasila se pjevačica iz Urgentnog centra u Beogradu.

Osim pojave naglog unutarnjeg krvarenja, pjevačica je testirana i na koronavirus, ali test je bio negativan.

Glazbenica problema ima i s hranjenjem i jedino što posljednjih nekoliko dana može jesti je kaša. Slađana se u ponedjeljak oglasila na Facebooku gdje je podijelila prilog u kojem se govori da je hospitalizirana i napisala: - Ova vijest nije jeftina promocija, ne trebate komentirati, suosjećati, žaliti. Naše društvo je, nažalost, učinilo sve da isprlja modernu umjetnost koju smo stoljećima stvarali pisanjem privatne priče o površnim ljubavima, svađama iz strasti koje se nisu tako ni odigrale, na komentarima o privatnom, obiteljskom životu, djeci, porocima. Život je najdragocjeniji poklon, ali nam može i najlakše izmaći. Za život se moramo boriti.

Slađana Milošević bila je velika zvijezda jugoslavenske pop rock scene. Pojavila se 1977. s pjesmom ‘Au, Au‘ i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke Česme, gdje je nastupala prije Bijelog dugmeta.

Godine 1984. s Dadom Topićem je na izboru za Eurosong izvela pjesmu s ‘Princeza‘, koja je postala veliki hit.

Krajem prošle godine pojavila se na beogradskom sudu zbog spora s 20 godina mlađim bivšim partnerom koji ju je fizički napao nakon rasprave u stanu. Tada joj je također bila ukazana i liječnička pomoć na Urgentnom centru gdje su joj ustanovljene lake tjelesne ozljede.

Linker
20. travanj 2024 11:25