Tomislav Kristo / Hanza Media
u kvartu je veselo

Traži se mjesto više: Ljupka Gojić i Mihael Mikić napokon otvorili slastičarnicu na Knežiji

Model i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić i bivši nogometaš Mihael Mikić odsad su i službeno poduzetnici u ugostiteljskoj branši - u zagrebačkom kvartu Knežija napokon su otvorili svoju slastičarnicu, biznis koji su mjesecima razrađivali do posljednjeg detalja.

Od prvog dana otkako je sredinom prazničnog lipanjskog otvorena, šarmantna slastičarna Jolie Petite Patisserie izazvala je veliko zanimanje i ondje se traži mjesto više.

Instagram Jolie Petite Patisserie

Chefica slastičerne Katarina Bevanda nam je uoči otvaranja otkrila da će kolači koji će se nuditi biti francuski, samo će dijelovi tih slastica biti dorađeni tako da se reducira unos šećera i čim više naglašava okus izvornih sastojaka, kao što su čokolada, voće, orašasti plodovi. 'To je ono što smo preuzeli od Japanaca budući da su oni razvili posebne recepture kojima se to postiže. Slastice će se pripremati u vrhunski opremljenoj kuhinji na Knežiji, bit će to mali, ali jako vrijedan tim, koji će svakodnevno pripremati najmanje desetak vrsta slastica, ovisno o sezoni i zahtjevima tržišta. Mihael i Ljupka su puno vremena i truda uložili u ovaj projekt i svima nam je stalo da uspije', rekla je Bevanda.

Zagreb, 290519.
Tina Ujevica 17.
Ljupka Gojic obiljezava 10 godina obljetnice postojanja njenog modnog brenda i otvara slasticarnu Jolie Petit by Ljupka Gojic.
Na fotografiji: Ljupka Gojic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / Hanza Media

Poznati par slastičarnicu je otvorio bez velike pompe: 'Odlučili smo da nećemo imati ekskluzivno svečano otvorenje te da želimo biti otvoreni za sve građane. Iako su sada praznici, pa su mnogi na moru, oduševljena sam što je Zagreb grad koji je uvijek pun, a to se vidi i u našoj slastičarnici jer smo puni otkad smo otvorili i ne dolaze samo ljudi s Knežije',- rekla Ljupka Gojić Mikić na dan otvaranja za Dobru hranu.

Linker
21. travanj 2024 08:37