Kroz svašta je prolazila...

Treba joj predah: Zbog trudnoće, Britney neće biti aktivna na društvenim mrežama

Glazbenica očekuje treće dijete, a pratitelje je obavijestila kako joj je potrebna pauza od Instagrama, ali i ostalih sličnih platformi.

Nakon što je objavila da iščekuje svoje treće dijete, Britney Spears uzima predah od društvenih mreža. Naime, pjevačica je obavijestila pratitelje da neće biti aktivna na Instagramu niti na drugim platformama tijekom sljedećih nekoliko tjedana jer joj je potrebna mala pauza.

Britney bi ove godine trebala roditi svoje treće dijete, a prinovi se veseli i njezin zaručnik Sam Asghari koji će po prvi puta postati otac. Iz braka s Kevinom Federlineom, Brit već ima dvoje djece, šesnaestogodišnjeg Seana Prestona i petnaestogodišnjeg Jaydena Jamesa.

image

Britney bi ove godine trebala roditi svoje treće dijete, a prinovi se veseli i njezin zaručnik Sam Asghari koji će po prvi puta postati otac.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Podsjećamo, glazbenica je odlučila uzeti predah od društvenih mreža i u rujnu prošle godine, nakon što ju je Sam zaprosio. Tada je deaktivirala svoj profil i najavila kako joj je potrebno vrijeme za proslavu zaruka.

Prije samo nekoliko dana buduća je mama otkrila kako je ova trudnoća doista posebna za nju.

Čitajte i: Britney Spears na društvenim mrežama izazvala veliku strku: Ipak će pričekati s vjenčanjem, evo i zašto

"Iskreno volim držati ovo dragocjeno čudo u sebi, samo želim da vrijeme stane i zadržim ga ovdje zauvijek... Osjećam se blagoslovljeno", poručila je pjevačica putem svog Instagrama.

Britney je u i prošlosti često spominjala kako se nada da će imati još jedno dijete, ali tijekom 13-godišnjeg skrbništva, njezin je otac Jamie Spears odlučio da ne bi trebala zatrudnjeti.

Linker
19. travanj 2024 11:13