Retropix / Splash News
Sudbina najmlađeg djeteta

Treća beba Kate i Williama neće imati kraljevski tretman poput Georgea i Charlotte

Beba koju s veseljem iščekuje Velika Britanija u redu za krunu preteći će i ujaka Harryja, ali od roditelja neće dobiti poseban tretman, kažu izvori...

Britanska kraljevska obitelj spremna je za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, ali i za dolazak nove bebice, koja bi zbog svadbene svečanosti i nove politike svojih roditelja, nadolazećeg proljeća mogla pasti u drugi plan.

Princ William nedavno je priznao da će treće dijete biti velik izazov, pogotovo kad su njegov san i psiha u pitanju, a izvori u novim vijestima o kraljevskoj obitelji otkrivaju da Kate i William ne namjeravaju raditi pompu oko prinove, kao što su radili s prethodnom djecom.

NOT FOR SALE IN UK, FRANCE, GERMANY AND SCANDINAVIAN COUNTRIES
17.07.2017; Warsaw, Poland: PRINCE GEORGE, PRINCESS CHARLOTTE, KATE AND WILLIAM
arrive at Warsaw Military Airport, Warsaw at the start of their tour to Poland.
The royals will tour both Poland and Germany over the next five days.
<P>
Pictured: Prince George; Princess Charlotte; Kate Middleton; Kate; Duchess of Cambridge; Prince William; Duke Of Cambridge
<B>Ref: SPL1544302  240717  </B><BR/>
Picture by: Retropix / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Retropix / Splash News
Početkom 2017. bili su na službenom putovanju u Poljskoj

Kate i William na raspolaganju imaju dadilju princeze Charlotte i princa Georgea, Mariju Borrallo te brojnu poslugu iz palače pa za treće dijete ne namjeravaju unajmiti još jednu dadilju, piše Us Weekly.

George ide u školu, a Charlotte u vrtić pa njihovi roditelji smatraju da je jedna dadilja i više no dovoljna za troje djece, otkriva izvor.

Princ i vojvotkinja navodno se nisu previše istrošili ni kad su odjeća i igračke u pitanju. Kao mnoga najmlađa djeca u obitelji, i novi dječak ili djevojčica naslijedit će robicu i igračke od starijeg brata i sestre.

Princess Charlotte was looking forward to play with the gifts that the children received from Airbus in Hamburg, Germany. 
However mum Kate wanted it put away. A little tussle ensued before the items were taken to be put away safely. 2-year-old Princess Charlotte was not very pleased and after jumping up and down threw herself on to the tarmac. Kate was not very pleased and told her off which led to tears. 
<P>
Pictured: Princess Charlotte; Prince George; Kate Middleton; Kate; Duchess of Cambridge; Prince William; Duke of Cambridge
<B>Ref: SPL1544986  250717  </B><BR/>
Picture by: Retropix / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Retropix / Splash News

Kate i William osjećaju se kao već uigrani tim kad su mališani u pitanju pa namjeravaju ponoviti sve što su do sada radili, bez bespotrebnih troškova, tvrde izvori.

Gdje će se odviti porod?

Čim je doznala da je trudna, Kate je rezervirala isti luksuzni apartman u krilu Lindo bolnice St. Mary u kojem je rodila i Georgea i Charlotte, a njezin pouzdani ginekolog Alan Farthing zbog poroda treće bebice ovog para odgodio je odlazak u mirovinu.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Prince William, the Duke of Cambridge and Catherine, the Duchess of Cambridge, accompanied by Crown Princess Victoria and Prince Daniel, visit Matteusskolan School in Stockholm, Sweden
<P>

<B>Ref: SPL1653290  310118  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein

Linker
20. travanj 2024 12:36