Obitelj ispred posla

Treća beba stiže! Lijepa Šeherzada ponovno je trudna, prekinula snimanje zbog trudnoće

‘Onur i Šeherzada‘, najpoznatiji glumački par iz Turske imaju razloga za novo slavlje, samo godinu dana nakon dolaska drugog sina, objavili su da čekaju treće dijete.

Sretne vijesti stigle su u obitelj turskih glumaca - Bergüzar Korel i Halit Ergenç, objavili su da će dobiti treće dijete. Glumica najpoznatija po legendarnoj ulozi Šeherzade, kojom je očarala ne samo Sulejmana u "1001 noći", nego i brojne gledatelje na našim prostorima trudna je treći put. Ova divna vijest zatekla ju je usred snimanja novog projekta, prva je to serija koju je glumica snimala nakon tri godine stanke.

"Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tijekom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji ‘Knali Yayi‘ saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali odgoditi zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim se zahvaliti svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i s kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo presretnu", napisala je poznata glumica.

"Od trenutka od kad sam objavila da sam trudna ne stižem odgovoriti na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi alah podari mnogo zdravlja i sreće. Hvala što postojite", dodala je glumica.

Čitajte i: Slavlje kod najpoznatijeg glumačkog para Turske: Stigao je drugi sin

Dugotrajna bračna sreća

Glumica je u braku s kolegom Halitom Ergençom koji je u seriji "Tisuću i jedna noć" glumio Onura, a zajedno već imaju dva sina Alija i Hana. Bergüzar je snimanje nove serije napustila kako bi se posvetila djeci i održavala trudnoću.

Stariji sin Ali ima 11 godina, a mlađi Han ovog je ožujka napunio godinu dana. Tom je prilikom rekla da je ne plaši činjenica što su uz nju u kući isključivo muški članovi obitelji.

"Nisam nimalo uplašena. Štoviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voljeti čini me presretnom", rekla je i istaknula kojim se vrijednostima trudi učiti svog sina. "Bit ću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim s Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na spol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odjeću koju nose", zaključila je Berguzar.

Linker
19. travanj 2024 21:48