Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Čestitaju svi

Treća beba u četiri godine! Amra i Edin Džeko dobili djevojčicu i nadjenuli joj predivno ime

Nogometaš i nekadašnja manekenka objavili su sretnu vijest, rodila im se kćerkica Dalia. Na sretnoj vijesti čestitaju im brojni Edinovi kolege i prijatelji.

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko i njegova supruga Amra objavili su sretnu vijest, postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime Dalia. "Dobrodošla na svijet, naš mali cvjete", napisao je Džeko pored fotografije svoje supruge koja u naručju drži novorođenu djevojčicu.

Djevojčicu je Amra na svijet donijela u Rimu, gdje Edin i ona žive s još troje djece - uz Daliju, tu su i četverogodišnja djevojčica Una te trogodišnji sin Dani. Uz njih, Amra iz prvog braka ima i kćer Sofiju. Čine brojnu, skladnu i sretnu obitelj koja je Edinu i Amri prioritet.

Slavljenički niz obitelji rođenjem curice se nastavio, jer je prije svega dva dana sin Dani navršio tri godine, zbog čega su priredili slavlje.

Ovaj manekensko-nogometni par uživa u tituli najpopularnijeg bosanskohercegovačkog para, mediji prate svaki njihov korak, a oduševljenje njima traje otkako je objavljeno da su zajedno. Amra je prije Džeke gradila svjetski uspješnu karijeru u svijetu manekenstva, dugo je živjela i u Los Angelesu, a zbog ljubavi prema Džeki odlučila se na život u Italiji, gdje on igra u nogometnom klubu Roma.

Miljenik je suigrača i publike stoga ne čudi zavidan niz uglednika iz svijeta nogometa koji su Džeki i Amri čestitali na dolasku prinove. Među slavnim imenima našao se legendarni Francesco Totti, kolege iz Džekinog kluba, Dejan Lovren i Ivan Klasnić.

Čitajte i:

Širi se obitelj nogometnog 'dijamanta': U srcu epidemije slavna manekenka čeka četvrto dijete

Najzgodniji bosanski par slavi; stigla beba!

Amra i Edin Džeko godinama žive u Rimu, sada su zatvoreni u svom domu: 'Više mi nije svejedno'

Linker
19. travanj 2024 15:08