foto: Davor Matota
tip-top za promenadu

Trendi poznata obitelj nikome nije promakla na špici: 'Odem u šoping, a na kraju uvijek kupim samo Viv'

Sunčan zagrebački dan mala zagrebačka obitelj odlučila je provesti u šetnji gradom - Kristina Bradač, njezin partner Miro Radić i njihova kćerkica Vivien špicom nisu mogli proći neopaženo! S poznatom smo mamom popričali, a najviše voli govoriti o čarima roditeljstva.

Dvije i pol godine su prošle otkako je Kristina Bradač (43), bivša manekenka i modna dizajnerica, a danas dizajnerica interijera, na svijet donijela svoju kćerkicu Vivien. Iako su prvih tjedana nakon porođaja Kristina i njezin partner, zagrebački poduzetnik Miro Radić, strepili s obzirom na to da je djevojčica rođena kao Palčica, u tridesetom tjednu trudnoće, danas je malena sretna, zdrava i iznimno šarmantna djevojčica.

'Karakterno je na mene, a fizički je pravi miks i mene i supruga. Zapravo, svi mi govore da je 'ista ja', ali ja doista na njoj vidim puno tatinog', rekla nam je Kristina Bradač koja ne krije koliko je sreće kćerkica unijela u njihove živote. 'Obožavamo s njom vrijeme provoditi na otvorenom, najčešće šećemo po Maksimiru, a Viv nerijetko, iako češće s tatom, ide i na Sljeme', govori ponosna mama koja je upravo ovog vikenda proslavila 43. rođendan.

Kristina se prije pet godina okušala u biznisu, kao dizajnerica torbi, te je pokrenula modni brand 'Mariposa'. No, nakon porodiljnog dopusta ipak je odlučila ići novim putem. 'Čim je Viv napunila godinu dana, počela sam surađivati s bratom i ušla u svijet interijera i namještaja te se pronašla u tome', otkrila nam je.

Spica / Zagreb 20.04.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
foto: Davor Matota

Dok su ona i suprug Miro, koji je sedam godina mlađi od nje, na poslu, njihovu djevojčicu čuva 'teta čuvalica'. 'Obožava biti s Andrejom, ona je mlađa djevojka i svi je obožavamo', kaže Kristina. Rijetko, ali redovito, par se, ispričala je, trudi ukrasti malo vremena i samo za sebe: 'Ni kad smo sami ne volimo previše izlaziti, najviše uživamo kad ostanemo kod kuće i gledamo Netflix. Također se volimo podružiti s prijateljima, kad god se ukaže prilika'.

Rekli smo Kristini i da se na špici izdaleka vidi da i danas prati modne trendove, ali i da su ona i Vivien modno usklađene u kariranim komadima. 'Kad god odem u šoping, najveći mi je gušt ipak kupovati za kćerkicu, sebi zapravo kupujem jako malo', rekla je ponosna mama koju još uvijek krasi i besprijekorna linija.

Otkrila nam je i da su već u planovima za ljeto: 'Otići ćemo u hotel koji je 'family friendly', kao stvoren za djecu, u Rabac, a potom i kod nas na Pag', doznali smo.

Spica / Zagreb 20.04.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
foto: Davor Matota

Put do majčinstva Kristine Bradač i njezina partnera bio je posut trnjem, jer su prvu kći Sofie izgubili u 6. mjesecu Kristinine trudnoće. Vivien je također rođena kao nedonošče, no izborila se za život i danas oko sebe širi neizmjernu radost.

Linker
03. travanj 2024 17:59