Profimedia, Press Association
Život im nije bio bajka

Tri kćeri Demi Moore i Brucea Willisa pokazale kako žive iza zatvorenih vrata

Da slava i novac ne jamče sreću ponajbolji su primjer tri kćeri bivšeg glumačkog para, Demi Moore i Brucea Willisa - sve su bile posrnule i težim putem pronašle svoje mjesto u svijetu. No, poslušale su zdravu pamet te danas napokon uživaju u životu.

I dok je cijeli svijet mislio da im je život bajka, niti jedna od tri kćeri Demi Moore i Brucea Willisa nije bazbolno prošla kroz razdoblje rane mladosti. Štoviše, borile su s teškim poremećajima i ovisnostima te o tome iskreno progovorile tek nedavno. No, čini se da jedna drugoj velika podrška, a napokon se poboljšao i njihov odnos sa slavnom majkom Demi s kojom su bile u svađi.

Tallulah danas ima 23, Rumer 29, a Scout 26 godina. Ljetos je u medijima odjeknula vijest da su sve tri na rehabilitacijama. Rumer je bila ovisna o alkoholu i drogama, Scout je u srpnju obznanila da je prošla godina dana otkako je trijezna i bez kemije u sebi, a Tallulah je u isto vrijeme napisala da se riješila alkohola te da više ne boluje od poremećaja u prehrani.

I doista, djevojke izgledaju bolje i sretnije nego ikad, a Tallulah je otkrila i da su jedna drugoj najveća podrška i najbolje prijateljice. Objavila je fotografiju na kojoj sve tri sjede u jacuzziju i uživaju u dobrom raspoloženju. Možda su posjetile majku, jer je već sutradan objavila fotografiju na kojoj Demi Moore pozira u kućnom izdanju i atmosferi.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 25: Actresses Rumer Willis, Scout Willis and Tallulah Willis attend the M.A.C Cosmetics Zac Posen luncheon at the Ennis House hosted by Karen Buglisi Weiler, Demi Moore & Jacqui Getty on February 25, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for MAC Cosmetics)
Getty Images for MAC Cosmetics

Linker
16. travanj 2024 13:31