Opet mama

Trudničke modne lekcije Rosie Huntington-Whiteley: Evo koji komad posudite od svog partnera, dobro će vam doći

Britanska manekenka i zaručnica akcijskog junaka Jasona Stathama pokazala je trudnički trbušćić nakon što je ljetos otkrila da je drugo dijete na putu. Zasad još uvijek nosi ‘staru‘ odjeću i čizme s visokim potpeticama i tvrdi da je s 20 godina starijim odabranikom sretna i bez vjenčanog prstena.

Britanska manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley suočava se sa slatkim mukama otkako joj raste trudnički trbuščić. Dolazak prinove objavila je u kolovozu, a od tada do danas se, kako stvari stoje, uvijek nije odrekla stare odjeće. O tome kako sad izgleda i kako se odijeva, bivša 34-godišnja anđelica Victoria's Secret objavila u modnom foto-stripu na Instagramu.

Ukratko, ako ste u drugom stanju i imate široku, "mušku" košulju – dobro će vam doći uz hlače koje još uvijek uspijevate navući. Spasit će vas i komotni PVC ogrtač dok ne nabavite trudničke hlače. Prelijepa zaručnica britanskog akcijskog glumca Jasona Stathama (54) pokazala je da još uvijek nosi čizme s visokom potpeticom: vjerojatno će ih se odreći u posljednjem tromjesečju. O spolu bebe, Stathamovog i svog drugog djeteta, nije htjela pričati.

image

Rosie Huntington-Whiteley u trudnoi blista u 'komotnim' kombinacijama.

PLANET/PROFIMEDIA

Zna se samo to da prinova stiže na proljeće. Ipak, za Daily Mail otkrila je ponešto o njihovom sinu Jacku (4). Rodio se 2017., godinu dana nakon što su se zaručili. Dječak ima besprijekoran britanski naglasak iako s roditeljima veći dio godine provodi u 14 milijuna funta vrijednoj obiteljskoj vili u Malibuu, Los Angeles.

Čitajte i: Šest modnih lekcija slavne manekenke: Rosie Huntington-Whiteley ima najbolji zimski stajling koji lako možemo kopirati

- Jako sliči na mene kad sam bila mlada, ali s Jasonovom bojom očiju – rekla je.

Sa zvijezdom filmova 'Transporter' i 'Plaćenici' u vezi je od 2009., a upoznali su se na partyju u Londonu.

image

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham.

PA IMAGES/PROFIMEDIA

- To je bila trenutna kemija – kaže manekenka koja se okušala i kao glumica. U filmu "Mad Max Fury Road" tumačila je malu, ali upečatljivu ulogu. Šuškalo se da bi mogla nastaviti karijeru u tom pravcu, ali ona se zasad ne planira pojaviti u franšizi „Fast & Furious”. Usredotočena je na majčinstvo, obožava kad joj mali Jack zagrli i kaže: ”Mama, volim te”. Zasad joj odgovara i status vječne zaručnice.

- Vjenčanje nam nije veliki prioritet. I ovako smo sretni. Mislim da će biti zabavno to učiniti kada Jack malo odraste i može biti uključen u vjenčanje – izjavila je nakon što je rodila sina.

Za svog 20 godina starijeg partnera pronalazi samo riječi hvale. Tvrdi da mačo glumac poznat po tome što se na velikom platnu vrlo rijetko smiješi (u filmovima radije "priča" šakama), zapravo vrlo duhovit. Nježan je tata, pažljiv partner i oslonac na koji uvijek može računati, premda ih dijeli znatna dobra razlika. Oboje se nadaju velikoj obitelji, a kako su krenuli, želja će im se zacijelo ispuniti.

Linker
19. travanj 2024 11:54