Ella Dvornik i Charles Pearce
 Instagram / Ella Dvornik
dežurni komentatori

'Tuga!' Napali Ellu Dvornik i Charlesa Pearcea zbog nepostojeće upale

Blogerica Ella Dvornik morala je stati u obranu fotografije na kojoj su pozirali njezin suprug i mlađa kćerkica. Poznati par na Instagramu su optužili da njihova Lumi Wren ima upalu očiju.

Rasprava na Instagram profilu poduzetnika Charlesa Pearcea povela se zbog fotografije koju je objavio, a na kojoj je pozirao u društvu kćerkice Lumi Wren. Ono što je trebala biti slatka objava ponosnog tate, pretvorilo se u raspravu o očima djevojčice. "Lumi Wren sretna je zbog vikenda", napisao je Charles ispod fotografije, a jedna pratiteljica je odmah komentirala: "Ali zato vi još uvijek niste otkrili kamilicu i gazu... Tuga".

Svi imamo previše vremena pa je oprošteno što tražiš mane bebama na Instagramu.

Ella Dvornik nije dežurnoj kritičarki ostala dužna pa je naglasila kako oči njezine curice nisu upaljene. "Lumi nema nikakve upale, možda joj se stvorio krmeljčić od spavanja. Ali zato si stvarno morala zumirati", napisala je blogerica i influencerica.

Pune ruke posla s dvije male curice

Ubrzo je prepiska uklonjena, a onda se pojavila još jedna pratiteljica sa sličnim savjetom. Obožavateljice Elle Dvornik upustile su se s kritičarkom u raspravu, a obitelj Dvornik-Pearce nastavila sa životom i dnevnim aktivnostima. U njima su svakako centar njihovog dana djevojčice Balie Dee i Lumi Wren koje je Ella dobila u nešto više od dvije godine. Na duhovit način blogerica nastoji demistificirati majčinstvo i dati nešto realniju sliku života.

Čitajte i:

Balie, Charles i Ella Dvornik Pearce: Blagdani u slatkom iščekivanju

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

Poseban dan Ella Dvornik provodi u četiri zida: 'Da nisam rodila ranije, termin bi bio za pet dana'

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Linker
23. travanj 2024 18:23