Rachpoot/P&P/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Hvala za ljubav

Tužan dan za Ellen DeGeneres i njezinu suprugu Portiju: Oproštaj im je slomio srce na komadiće

Popularna voditeljica i njena supruga Portia De Rossi objavile su bolnu objavu u kojoj su se oprostili od člana svoje obitelji ljubimca Wolfa.

"Sinoć smo morale reći zbogom našem ljubimcu. Napustio nas je naš pas Wolf. Donosio nam je samo sreću i ljubav i nadamo se da smo i mi isto činile za njega", napisala je slavna voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres u emotivnoj objavi na društvenoj mreži. Njihov posljednji pozdrav prikupio je u kratkom vremenu vrtoglavih 2.1 milijun reakcija.

Na fotografiji su poznate dame na vlastitom vjenčanju, a Portija Wolfa drži u krilu, dok mu Ellen daje poljubac. Vjenčale su se 2008., na intimnoj ceremoniji priređenoj u njihovom domu u Los Angelesu. Obje su nosile kreacije dizajnera Zaca Posena, te su izmijenile prstenje Neila Lanea, okružene cvjetnim aranžmanima poznate losanđeleške cvjećarnice Mark’s Garden, otkrio je javnost njihov glasnogovornik.

EXCLUSIVE: Ellen DeGeneres and Portia DeRossi who have been staying inside their fancy home in Santa Barbara, take a break from being cooped up what Ellen described as, her
Rachpoot/P&P/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U dobru i u zlu

Među uzvanicima je bila i Ellenina majka Betty te Portijina majka Margaret Rogers, koja je za svečanu prigodu doletjela iz Australije kako bi svjedočila njihovoj izmjeni bračnih zavjeta.

Vjenčanju održanom u intimnoj atmosferi prisustvovalo je 19 gostiju.

Američka komičarka i TV voditeljica Ellen DeGeneres udala se za partnericu nakon četiri godine romantične veze, a sretnu vijest objavile su u The Ellen DeGeneres Showu, koji se emitira od 2003. godine.

Iako je show zaradio brojne nagrade njezini počeci na televiziji nisu bili lagani. Nakon što je 1994. osvojila publiku humorističnom serijom "These Friends of Mine", koja je kasnije preimenovana u Ellen, serija je zbog loše gledanosti otkazana i to samo jednu sezonu nakon što je Ellen 1997., kao i njezin lik u seriji, priznala da je lezbijka.

Voditeljica se na televiziju pokušala vratiti 2001. novom serijom The Ellen Show, ali je i ona otkazana zbog loše gledanosti.

Čitajte i:

Poznata voditeljica se dosađuje u samoizolaciji: 'Sad mi je žao što nemam djecu'

Užasna priča voditeljice: 'Očuh je iskoristio majčinu bolest, od onog što mi je napravio nikad se neću oporaviti'

Ellen DeGeneres: Iz životne tragedije je izašla jača i uspješnija

Linker
19. travanj 2024 01:03