Speed Media / Shutterstock Editorial / Profimedia
Boljet će zauvijek...

Tužna obljetnica za Johna Travoltu: 'Bio je moje sve, naučio me kako bezuvjetno voljeti'

Američki glumac, kojeg najviše pamtimo iz hitova 'Briljantin' i 'Groznica subotnje večeri', prije 11 godina je izgubio sina. Ipak, svake godine slavi njegov rođendan pa mu je i ove posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama...

Siječanj 2009. godine za glumca Johna Travoltu i njegovu obitelj bio je jedan od najtežih u životu. Tada je na obiteljskom odmoru na Bahamima izgubio tada 16-godišnjeg sina Jetta. Kao i svake godine, Travolta, njegova supruga Kelly Preston te kći Ella Bleu i ove su Jettu za njegov rođendan 13. travnja posvetili emotivnu objavu na društvenim mrežama kako bi i tako održali sjećanje na voljenog sina i brata.

"Sretan rođendan Jetty! Volimo te!" kratko je napisao Travolta ispod crno-bijele fotografije na kojoj uživa u druženju sa sinom. Preston je na svom profilu također objavila fotografiju s pokojnim sinom gdje se grle, dok je Jettova sestra Ella Bleu objavila fotografiju cijele obitelji.

Jett je tijekom kupanja u kadi u hotelu na Bahamima doživio epileptični napad te udario glavom o rub kade te na mjestu preminuo. Travoltin sin bio je autist, no o tome obitelj nije puno govorila, vjerojatno zbog zabrane Scijentološke crkve kojoj supružnici pripadaju.

Ipak, tri godine nakon smrti sina, Preston je u jednom intervjuu ispričala kako joj je bilo odgajati autistično dijete koje je imalo redovite epileptične napadaje.

"U svom srcu čuvam posebno mjesto za one s autizmom i posebnim potrebama. Moj sin Jett bio je zaigrano i predivno dijete, iako je imao autizam, a kao mali imao je i kawasakijev sindrom. Uvjerena sam da su neki faktori pridonijeli tome da oboli od autizma, kao što su kemikalije u hrani i zraku.

CANNES, FRANCE - MAY 15:  Kelly Preston (L) and John Travolta of
Getty Images
Travolta sa suprugom, kćeri i drugim sinom na filmskom festivalu u Cannesu 2018.

Travolta je kasnije također progovorio o sinu i njegovoj borbi te rekao kako je sinova smrt najgore što mu se dogodilo u životu.

"Netko koga ste odgajali i gledali kako raste svaki dan. Netko koga ste naučili hodati i razgovarati. Netko kome ste pokazali kako voljeti. To je najgora stvar koja se ikome može dogoditi", rekao je Travolta te nastavio: "Donio mi je puno radosti. Bio je moje sve. Tih 16 godina koliko sam bio njegov otac naučio me kako bezuvjetno voljeti", rekao je glumac koji još ima 10-godišnjeg sina Benjamina.

Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 03:20