MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Niako na zelenu granu

U braku joj cvjetaju ruže, no odnos s majkom je frustrira: 'Pokušala sam sve, ali uzaludno'

Britanska pjevačica Ellie Goulding, koja je medeni mjesec provela na Hvaru, već godinu dana nije vidjela majku te smatra da se problemi među njima dvjema nikako ne mogu popraviti.

Iako Ellie Goulding "cvjetaju ruže" u braku, ne bismo isto mogli reći za njen odnos s ostatkom obitelji. Naime, britanska pjevačica je otkrila kako s majkom Tracey Goulding nema najbolji odnos te je nije vidjela već godinu dana, točnije od njezinog vjenčanja za trgovca umjetninama Caspara Joplinga.

Ellie smatra da se odnos s majkom nikako ne može popraviti te je čak išla po savjet kod psihoterapeuta, no sve je bilo uzaludno.

"Mislim da puno žena ima loš odnos sa svojim majkama... teško nam je otvoreno govoriti o tome. Baš sam razgovarala sa ženom koja isto tako nije dugo u kontaktu s majkom, to joj to jako teško pada. Nadam se da ću jednog dana smoći snage skinuti taj teret s leđa, ali zasad to ostaje u mojoj podsvijesti i izlazi kroz moju glazbu", pojasnila je pjevačica.

Prošlost kao krivac

Iako Ellie nije otkrila pravi razlog zašto se ne slaže s majkom, natuknula je da su odnosi s njom zaoštreni zbog prošlosti. Naime, Ellie je odrasla s još troje braće u samohranoj obitelji te je odlazak oca kad joj je bilo samo pet godina ostavio duboke ožiljke i na njoj i na njezinoj majci. Posljednji put kada je javno govorila o njoj, ona se jako naljutila.

"To je tako frustrirajuće jer jako želim s njom pričati o tome. No, pretvorila se u ogorčenu osobu i bila je bijesna kada sam medijima pričala o njoj. Sve je završilo katastrofalno", dodala je pjevačica.

Yorkshire, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - The Wedding of Ellie Goulding and Caspar Jopling shot by photographer Andrew Timms at York Minster and Castle Howard.

*PICTURES TAKEN ON THE 01/09/19*

BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2019, Image: 468897948, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Ellie Goulding udala se za Caspara Joplinga u rujnu prošle godine.

Inače, medeni mjesec je sa suprugom provela na Hvaru, gdje je uživala u ljepotama naše obale, a odmorom se pohvalila i na Instagramu. Nedavno je rekla da još uvijek ne živi sa suprugom u istoj kući te joj takav brak i više nego odgovara.

"Jako mi se ovo sviđa. Volim svog supruga, ali više volim sebe. Ovako mogu raditi što me volja, mogu čitati knjigu, trčati, mogu jesti neuredno. Zapravo je jako dobro kad imate partnera s kojim nemate potrebu provoditi 24 sata u danu, čak i kada ste u braku", poručila je.

Čitajte i:

I Ellie Goulding slijedi trend netradicionalnog bračnog života: 'Volim svog supruga, ali više volim sebe'

Pjevačica progovorila o psihičkim problemima: 'Sve to zadesi ljude koji ne vjeruju da zaslužuju sreću'

Ellie Goulding je nosila čak četiri vjenčanice - jedna će vam se sigurno svidjeti

Ellie Goulding napokon pokazala koliko uživa u medenom mjesecu na Hvaru

Vjenčanje na koje su stigle i princeze: Pjevačica blistala u jednostavnoj vjenčanici na kojoj se isticao samo jedan detalj

Linker
24. travanj 2024 07:19