Davor Matota
Trendi mama

U društvu zgodnog brata: Jelena Perčin i Maša privlače poglede na špici

Zimski komad koji je na špici najpopularniji je teddy bear kaput. Mekanom kaputu nije odoljela ni glumica Jelena Perčin Otašević (38) koja je u društvu brata Luke (28) i kćeri Maše izašla u šetnju centrom grada.

Glumici Jeleni Perčin Otašević majčinstvo dobro pristaje. U društvu svog brata Luke i šestomjesečne Maše prošetala je centrom Zagreba umotana u teddy kaput ružičasto pastelne boje. Upečatljivi kaput nosila je uz jednostavne crne traperice i gležnjače.

Dok je suprug Momčilo Otašević (28) na snimanjima serije 'Na granici', Jelena provodi vrijeme s bratom koji joj je ovoga puta pomogao u shoppingu. Luka je od Jelene mlađi deset godina, a prije tri godine diplomirao je na Medicinskom fakultetu, na što je glumica izrazito ponosna.

Spica / Zagreb 19.01.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Percin i kcer Masa
Davor Matota

Jelena i Momčilo Mašu su dočekali u kolovozu prošle godine. Dubrovčanka je rodila u Petrovoj bolnici, a crnogorski glumac je cijelo vrijeme bio uz suprugu. 'Toliko uživam da ne stignem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili.', rekao je za Gloriju početkom godine simpatični glumac.

Spica / Zagreb 19.01.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Percin i kcer Masa
Davor Matota

Par se upoznao na snimanju serije 'Zora Dubrovačka' 2014. godine, a u svibnju prošle godine su se u tajnosti vjenčali u Crnoj Gori. S ugostiteljem Kristijanom Babićem Dubrovčanka ima i kćer Lotu (9), koja se, kako je izjavila nekoliko puta, odlično slaže s Momčilom.

Linker
14. travanj 2024 02:50