Lidija Lešić i suprug Kazimir Lešić
 Davor Matota
I modno su usklađeni

U dvoje je najljepše: Lidija Lešić i Helena Šopar ni na špici ne kriju koliko su sretne sa svojim supruzima

Zagrebačka špica uvijek vrvi različitim tipovima zanimljivih ljudi, a ne zaobilaze je ni poznata lica iz hrvatskog javnog života. Naši fotografi redovito uspiju uhvatiti simpatične momente, a ispred objektiva nedavno su mu se našla dva poznata para.

Hrvatska manekenka Helena Šopar i njezin suprug, investicijski menadžer Vjeko Zadro, bili su odlično raspoloženi, a zaljubljenost između njih je prštala na sve strane.

Za prohladan dan u centru Zagreba oboje su se dobro zabundali. Helena je privlačila pažnju u dugačkoj jakni na punjenje i kontrastnoj plavoj kapi, dok je Vjeko bio još ležerniji - u trapericama, tamnoj jakni i kapi, dopustio je supruzi da bude u centru pažnje.

Spica / Zagreb 18.01.2020. / foto: Davor Matota / Helena Sopar i suprug Vjeko Zadro
Davor Matota
Helena Šopar i suprug Vjeko Zadro

Helena i Vjeko trenutno uživaju u prvim godinama bračnog života. Pred oltar su stali u lipnju 2018. nakon četiri godine veze, a sama ceremonija je bila kao iz bajke. Mlada je pred crkvu u Bolu na Braču stigla u raskošnoj vjenčanici s čipkom i dugim šlepom, a bajkovitoj atmosferi doprinio je oldtajmer u kojem je stigla na vjenčanje. Iako je Helena rodom iz Novalje na Pagu, zbog ljubavi se preselila u London, gdje je slavila i svoju djevojačku večer.

A post shared by TEUTA (@teutasalon) on

Slobodno vrijeme uspjeli su iskoristiti i poznata influencerica, manekenka i dizajnerica Lidija Lešić i njezin suprug Kazimir koji nikada ne ostaju nezamijećeni na špici. Riječ je o modno usklađenom paru koji su već gotovo sedam godina u sretnom braku.

Spica / Zagreb 18.01.2020. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic i suprug Kazimir Lesic
Davor Matota
Lidija Lešić i suprug Kazimir Lešić

Dok je Kazimir furao jaknu s perjem, čija se boja podudarala s bojom Lidijinih čizama, manekenka je ispod crnog toplog kaputa ipak imala hrabriju kombinaciju. U prvom planu bile su čarape neobičnog uzorka i pleteni pulover, a outfit je začinila narančastom torbom i šeširom.

Spica / Zagreb 18.01.2020. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota
Lidija Lešić

Osim što dizajnira nakit po uzoru na svoj rodni kraj, Slavoniju, influencerica sa suprugom redovito putuje. Prošle godine provodili su se jugoistočnom Azijom, a najviše ih se dojmio Hong Kong. Kako je izjavila za Gloriju, upravo joj suprug Kazimir pomaže napraviti fotke vrijedne divljenja.

"Kazimir je genijalan u onome što radi, ali ako mu posao propadne uvijek može u fotografe. U rijetkim slučajevima nastupa nervoza i to isključivo iz razloga moje neposlušnosti, haha. Odvedem ga na doručak i kavu i nakon toga nastaju sve ove divne fotografije na mom Instagramu koje gotovo isključivo potpisuje on sam", rekla je.

Možda će vas zanimati i sljedeće:

Pričali smo s poznatom Hrvaticom koja trenutno uživa u badiću daleko od doma, malo joj čak i zavidimo

Na Braču se slavi od jutra, udala se Helena Šopar!

Linker
25. travanj 2024 17:17