Profimedia, Goff Photos
Na sva zvona

U istoj crkvi: Ove godine čeka nas još jedno veliko kraljevsko vjenčanje!

Jedno je sigurno - ove godine malo koja svadba može zasjeniti onu koja će se održati u svibnju, a u kojoj će glavni protagonisti biti princ Harry i Meghan Markle. No, to nije spriječilo još jednu princezicu da svoje vjenčanje upriliči ove godine, ali najesen, kad se ipak malo stiša pompa oko vjenčanja godine.

Princeza Eugenie i njezin dečko Jack Brooksbank, koji su u stabilnoj vezi već sedam godina, zaručili su se. Kći Vojvotkinje i Vojvode od Yorka, Sarah 'Fergie' Ferguson i princa Andrewa, udat će se svega nekoliko mjeseci nakon što će pred oltar stati njezin rođak, princ Harry i njegova Meghan!

Vjenčanje 31-godišnje princeze i 27-godišnjeg Brooksbanka će biti upriličeno u kapelici svetog Georgea u Windsoru - da, baš onoj u kojoj će bračne zavjete razmijeniti princ Harry i Meghan Markle.

Kraljevska je obitelj i službeno putem Twittera javnost izvijestila da je vjenčanje zakazano za jesen 2018, ali i da se sretni par zaručio, i to ovoga mjeseca tijekom posjeta Nikaragvi.

Eugenia nije dugo čekala svijetu pokazati zaručnički prsten, a to je učinila u ponedjeljak tijekom snimanja službenih portreta nje i zaručnika, u Buckinghamskoj palači u Londonu.

ALTERNATE CROP
Princess Eugenie and Jack Brooksbank in the Picture Gallery at Buckingham Palace in London after they announced their engagement. Princess Eugenie wears a dress by Erdem, shoes by Jimmy Choo and a ring containing a padparadscha sapphire surrounded by diamonds., Image: 360960938, License: Rights-managed, Restrictions: wparota royalty, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
17. travanj 2024 13:25