BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glumica iznenadila

U jeku pandemije jedva dočekala rođenje sina, a sada priznala ono što se mnoge majke ne bi usudile

Američka glumica i supruga hrvatskog galerista Siniše Mačkovića u novom intervjuu rekla je kako joj je upravo uloga u novoj seriji pomogla da prihvati ideju da ne bi bilo loše imati ni muško dijete, iako je oduvijek bila više voljela žensko društvo.

Glumica Chloe Sevigny u jeku epidemije rodila je sina Vanju kojeg je dobila u braku s ravnataljem galerije Karma Art Sinišom Mačkovićem. Iako je rodila u nesigurno i neizvjesno vrijeme, Chloe je u novom intervjuu za WSJ. Magazine otkrila kako je presretna zbog djeteta te da je polako prilagođava na "novi život".

Ipak, priznala je da je još prije nego je zatrudnjela s Vanjom priželjkivala curicu.

"Potajno sam priželjkivala djevojčicu jer navijam za žensku moć i snagu. Zapravo uopće nemam toliko muških prijatelja, osim onih s kojima sam spavala ili slično", rekla je glumica koju možemo gledati u novoj HBO seriji We Are Who We Are. Upravo joj je uloga u toj seriji pomogla oko ideje da ne bi bilo loše imati ni muško dijete jer je tamo utjelovila majku lika Frasera.

William Strobeck
‘Nije bilo lako zatrudnjeti, pa ovu fotografiju objavljujem da svi vide kako sam sretna’, kaže Chloë.

"Na setu mi je stalno prolazilo kroz glavu: 'A što ako moj sin bude kao primjerice Jack? Kao prvo, izuzetan je, ali ima toliko puno energije s kojom ne bi znala što učiniti", priznala je.

Chloe, koja je sina Vanju donijela na svijet u 46. godini života, objasnila je kako su njezine inače odlične organizacijske sposobnosti pale u vodu kada je postala majka.

"Inače si jako dobro znam rasporediti vrijeme i ponosna sam na to koliko toga mogu napraviti u danu. Za sve imam liste i vrlo sam organizirana. Otkad imam dijete, stalno se pitam kako itko uspijeva išta napraviti. Moram kuhati za sve, pospremati, nahraniti sina i okupati ga", požalila se glumica.

Ipak, Chloe ne radi baš sve sama, već joj uskoči njezina majka Janine kada je potrebno. "Moja mama nam pomaže nekoliko puta tjedno po par sati. Super je i što Siniša radi od kuće i pomaže mi koliko može. Preostalo vrijeme je na Zoom sastancima, ali mu nije problem paralelno 'nunati' dijete", ponosno je rekla Chloe.

U mladosti nije uopće razmišljala o djeci

Prije nego je dobila prvo dijete, Chloe je u intervjuu za Gloriju otkrila da o djeci kao mlađa uopće nije razmišljala. "Kad sam bila mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, no ispostavilo se da nije lako zatrudnjeti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu riječi - blagoslovljeno stanje. Zasad je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja prilično smo opušteni i spremni za nove izazove", poručila je.

06/28/2020 EXCLUSIVE: Chloe Sevigny gets caught in a brief sun shower as she heads out with Sinisa Mackovic in New York City. The 45 year old actress flashed a ring on her left hand sparking engagement rumours. Sevigny wore a face mask, white dress, matching socks, and black sandals.,Image: 537072122, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Chloe i njezin suprug Siniša Mačković postali su roditelji početkom četvrtog mjeseca ove godine.

Inače, Mačković se kao mali s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. U South Walesu završio je studij grafičkog dizajna, a prije deset godina došao je u New York, gdje je 2018. upoznao Chloë preko zajedničke prijateljice.

"Mi smo srodne duše i presretna sam što je ušao u moj život. Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim razgovarati o umjetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila... Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv", rekla je Chloe za Gloriju.

Čitajte i:

Intervju: Američka glumica čeka dijete s dečkom iz Zaprešića, a nama je otkrila kako ju je osvojio

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Američka glumica prvi put trudna u 46. godini života: Zaveo ju je markantni Siniša Mačković

Ni kiša joj ne smeta: Chloe Sevigny s Mačkovićem šeće prinovu u prozračnom, šik izdanju

Linker
20. travanj 2024 07:10