Instagram
morska vrtlarica

U kupaćem izgleda mrak! Tara Thaller pokazala je da nije od onih koji se samo izležavaju na plaži

Svestrana umjetnica ovih dana uživa na zasluženom odmoru, a njezine fotografije iz kampa gdje se u kupaćem kostimu posvetila vrtlarenju izazvale su lavinu lijepih komentara.

Jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih glumica Tara Thaller, koju su mnogi zapamtili po odličnom nastupu u showu "Zvijezde pjevaju" i ulozi u seriji "Uspjeh", vrijedna je studentica na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a ovih dana zaslužno odmara na moru.

Nedavno je izjavila da jedino mašta o putovanju na more, a za smještaj je izabrala kamp. Tara je sve svoje pratitelje oduševila fotografijom u kupaćem kostimu u kojem se uhvatila i vrtlarenja pa je ujutro zalijevala biljke te pokazala koliko je velika ljubiteljica prirode.

Klasični crni dvodijelni kupaći kostim Tari savršeno pristaje, a outfit je dodatno podignula šarenom trakom za kosu. Društvo joj pravi njezin dečko Faris Pinjo kojeg je upoznala na studiju u Sarajevu.

Faris je 22-godišnji glazbenik i student glume, a šira javnost ga je upoznala otprije pet godina kada je sudjelovao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria'. Tada mu je mentor bio Tonči Huljić i svrstao ga je u grupu '9 Control'. Ljubavni par pronašao je oazu sreće nakon što su neko vrijeme bili razdvojeni zbog koronavirusa i potresa u Zagrebu.

"Mogla bih zamisliti bolja vremena u kojima bih više uživala, ali kao što sam rekla, mislim da su se kriteriji smanjili i da je šetnja šumom zamijenila putovanje u Pariz", rekla nam je nedavno te opisala kako je reagirala nakon što ju je u rodnom gradu iz sna probudio potres.

"Ono što me iznenadilo u cijelom iskustvu je brzina kojoj sam reagirala i potrčala prema nosivom zidu u stan koji je bio kat niže. Mamine riječi od prije više godina odjednom su mi odzvanjale u glavi i to mi je bio jedini cilj. Par minuta nakon potresa osjetila sam glavobolju i grčeve u želucu iako sam se psihički osjećala u redu. Svaki sljedeći potres tog dana veoma me uzrujao, ali sam se sama sebi smijala kad sam se sjetila da sam na pitanje "Što bi uzeo iz kuće u slučaju katastrofe?" odgovorila mobitel, album za slike ili nešto slično, a u stvarnosti sam istrčala u čarapama ostavivši sve za sobom".

Čitajte i:

Osim Tare Thaller, još jedna domaća glumica je drastično promijenila izgled

Kao s holivudske premijere: Judita i Leona blistale u domaćem dizajnu, ali Tara je bila pravo iznenađenje

Tara Thaller, zvijezda Glorije IN Specijal: 'Mislila sam da će mi gluma biti samo hobi, a danas me ljudi zaustavljaju na ulici'

Linker
19. travanj 2024 14:17