Izabel i Mateo Kovačić na predstavljanju knjige 'Moja igra' autora Luke Modrića i roberta Matteonija
 Marko Todorov / CROPIX / Marko Todorov / CROPIX
U iščekivanju

U najslađem iščekivanju sva sjaji: Izabel Kovačić novom fotografijom raznježila obožavatelje

Obitelj Kovačić uskoro će se proširiti za jednog člana, a što se termin poroda više približava, to je supruga domaćeg reprezentativca hrabrija u pokazivanju već povećeg trudničkog trbuha.

Izabel Kovačić, dizajnerica i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, krajem šestog mjeseca podijelila je sretnu vijest da par očekuje prvo dijete. Iako je sretnom vijesti razveselila mnoge njihove prijatelje i fanove, trudnički je trbuh, za razliku od ostalih poznatih trudnica, ona namjerno skrivala.

Da je trudna, otkrila je u kampanji za ljetnu kolekciju svojeg brenda Lunilou, no ni tada nitko ne bi znao da će se njezina obitelj uskoro proširiti da na jednoj od fotografija nije stavila ruku na trbuščić. Čini se da Izabel nije željela da njezin trbuh bude u prvom planu pa ga je i nakon objave trudnoće vješto skrivala - širokom odjećom, pokrivanjem dekicom ili pak poziranjem s leđa.

Lukava Izabel! Ovo je razlog zašto nitko nije znao da je supruga poznatog nogometaša trudna

Kako se termin poroda približava, Izabel sve više pokazuje trbuh i to radi s ponosom. Zadnjom fotografijom na Instagramu oduševila je svoje pratitelje jer je pozirala u polusjedećem položaju s trbuhom u punom sjaju. Cijela fotografija zapravo ima jaku umjetničku vibru, što ne čudi jer se Izabel ipak bavi kreativnim poslom.

"U iščekivanju", napisala je kratko ispod fotografije, a mnogi obožavatelji su joj čestitali jer očito do ovog trenutka nisu primijetili da je trudna. "Bit ćeš odlična majka, "Jedva čekam vidjeti tvoje dijete", "Tako divna, blažena", bili su neki od komentara.

Podsjetimo, Izabel i Mateo u vezi su od 2010. godine. Zaljubili su se kao srednjoškolci te su ih naposljetku spojile nedjeljne mise. On je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Sedam godina nakon toga vjenčali su se u 17. lipnja 2017. u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Par inače živi u Londonu, ali nakon zagrebačkog potresa vratili su se u Hrvatsku. "Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", rekla nam je Izabel prije nekoliko mjeseci u razgovoru za Gloria.hr.

Čitajte i:

'Hrabar je!': Izabel Kovačić skinula sve sa supruga Matea

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Linker
20. travanj 2024 12:31