Profimedia, Xposurephotos
Beba je na putu

U obitelj Beckham stiže prinova!

Engleski mediji već neko vrijeme šuškaju o trudnoći mlađe sestre Davida Beckhama, a ona je konačno potvrdila sretne vijesti - u obitelji Beckham krajem godine stiže beba

Joanne Beckham (32) potvrdila je svoju prvu trudnoću s dečkom Krisom Donnellyem u novom postu na društvenim mrežama. Mlađa sestra bivše zvijezde Manchester Uniteda i Real Madrida, Davida Beckhama podijelila je sretnu vijest sa svojih 106.000 Instagram sljedbenika u četvrtak navečer. 42-godišnji engleski nogometaš zasigurno će biti velika podrška svojoj sestri, inače bivšoj frizerki, zahvaljujući golemom iskustvu sa svojom djecom; sinovima Brooklynom, Romeom, Cruzom i kćerkicom Harper Seven.

‘Kada dvoje postaje troje… Kada bi nam netko rekao početkom godine kako će se naš život promijeniti, nikada to ne bih vjerovala... Baby Donnelly je na putu!’, napisala je ponosna buduća majka uz dirljivu fotografiju.

David i Joanne oduvijek su izuzetno povezani, dok je pak nogometaš sa starijom sestrom Lynne tijekom godina djelomično zahladio odnose i to zbog njezinih odabira muškaraca. David svog šogora, od kojega se Lynne u međuvremenu razvela, nikada nije prihvatio, baš kao ni njezine ostale partnere koji su nerijetko imali problema sa zakonom.

Linker
23. travanj 2024 15:04