Veselo društvo

U obitelji Michaela Douglasa slavi se na veliko: Još jedno dijete stiglo, kao najljepši poklon za Božić!

Nakon unuke Lue, poznati glumac dobio je još jedno unuče - potomka njegovog najstarijeg sina Camerona i njegove dugogodišnje partnerice Viviane.

Najstariji sin glumca Michaela Douglasa dobio je drugo dijete s dugogodišnjom partnericom Viviane Thibes. Njegov sinčić Ryder T. Douglas došao je na svijet prije nekoliko dana, a njegov djed Michael ne može biti sretniji pa se odmah pohvalio na Instagramu.

"Čestitam Cameron i Viviane. Dobrodošao na svijet, Ryderu T. Douglas", napisao je glumac ispod fotografije na kojoj s prinovom poziraju mama, tata i Ryderova sestrica Lua Izzy.

Istom fotografijom uz nešto drukčije, ali ne manje simpatične opise, pohvalili su se i Cameron i Viviane koja je otkrila i da je ova godina bila prilično teška za njezinu obitelj, ali i za sve ostale. "Bog nam je poslao blagoslov. Ryder, jako te volim! P.S. Lua tek mora shvatiti što se dogodilo", napisala je Viviane.

Iz zatvora u mirniji život

Inače, Cameron je 2009. završio u zatvoru zbog posjedovanja i prodaje droge te je iza rešetaka proveo čak osam godina, od čega dvije u samici. Ipak, kada je upoznao Viviane i dobio dijete, konačno se smirio i uvidio da mu život može biti ljepši bez droge. Uz to je objavio i knjigu o svom životu "Long Way Home" (‘Dug put kući‘).

Uz Camerona kojeg je dobio s s Diandrom Luker, Michael Douglas ima još dvoje djece s Catherine Zetom-Jones: sina Dylana i kći Carys.

Catherine, koja je rođena na isti dan kao i njezin suprug, samo 25 godina kasnije, nedavno je rekla da su si ona i Michael i dalje najveći oslonac jedno drugome.

"Promatram što se događa u svijetu i šaljem najbolju vibru svima. Što smo mi napravili? Pridržavali smo se pravila. Djeca su s nama, vratila su se s koledža, i djeca svih prijatelja su se vratila. Teško nam je objasniti im da se ne mogu poskrivećki nalaziti s prijateljima", objasnila je glumica u razgovoru s voditeljima emisije "Dobro jutro Britanija".

Linker
20. travanj 2024 13:42