Getty Images
poznata bucka

U pedesetoj izaziva pomutnju izborom haljine, ali svi smatraju da s jednim itekako pretjeruje

Osvojila je Hollywood u velikom stilu, a onda se povukla od silnih reflektora. Sa svojim povratkom razveselila je sve svoje obožavatelje i sad radi punom parom, no neki joj ne mogu oprostiti što je učinila sa svojim licem.

Osvojila je Hollywood u velikom stilu, a onda se povukla od silnih reflektora. Sa svojim povratkom razveselila je sve svoje obožavatelje i sad radi punom parom, no neki joj ne mogu oprostiti što je učinila sa svojim licem.

Renée Zellweger glumila je u dva filma o Bridget Jones gdje su joj partneri bili Hugh Grant i Colin Firth. Nakon što je dobila ulogu za prvi film, morala se udebljati deset kilograma, jer su joj na audiciji rekli da je premršava. Također je usavršila britanski naglasak i tri tjedna radila u izdavačkoj kući i višestruko profitirala. Iako joj je karijera išla uzlaznom putanjom i osvojila je i Oscara 2004., od 2010. pa sve do 2016. godine svoju je glumačku karijeru stavila u drugi plan.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 25:  Actress Renee Zellweger poses backstage at the 61st Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on January 25, 2004 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 25:  Winner for Best Actress in a Supporting Role for her work in
Getty Images

Otkako se prije tri godine vratila u Hollywood snimala je čak pet filmova - uključujući i film o Judy Garland koji stiže u kina na jesen. U pauzi je, kaže, shvatila što je važno u životu.

"Naučila sam bolje brinuti o sebi. Prije sam bila toliko zauzeta da nisam ni pomišljala na tu opciju. Sada je to prioritet. Posao, u mom slučaju gluma, ne mora biti nešto što će me koštati", rekla je Renée Zellweger. Osim toga, prvi put smo je imali priliku gledati u TV seriji, Netflixovom projektu "What/If". Doduše, mnogi su tu seriju proglasili jednom od najlošijih popularnog streaming servisa.

Upravo je u toj seriji bilo vidljivo koliko je slavna glumica pretjerala s botoksom zbog kojeg se već i ranije našla na meti kritika. Brojni stručnjaci tvrde da se radi o velikoj količini botoksa i da se Renee više nikada neće moći vratiti "na staro". Ipak, ona tvrdi kako sa starenjem nema nikakvih problema te da se nije podvrgnula nikakvim zahvatima, iako su oni preočiti.

"Kako starimo, više postajemo osobe kakve bismo trebali biti, najbolja verzija sebe, bolja i zanimljivija', tvrdi slavna plavuša koja je nedavno zablistala na crvenom tepihu u organizaciji Udruge stranih novinara u Hollywooodu u haljini Lela Rose koja stoji 15 tisuća kuna. Kreacija je njezinu krhku liniju samo još dodatno istaknula u prvi plan.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JULY 31: Renee Zellweger attends the Hollywood Foreign Press Association's Annual Grants Banquet at Regent Beverly Wilshire Hotel on July 31, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JULY 31: Renée Zellweger attends the Hollywood Foreign Press Association's Annual Grants Banquet at Regent Beverly Wilshire Hotel on July 31, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

Linker
25. travanj 2024 23:57