ARHIVA HANZA MEDIA
Sva blista

U sedmom nebu: Sretno zaljubljena voditeljica više ne krije ljubav sa sportašem

Simpatična i mnogima omiljena televizijska voditeljica ovog ljeta blista posebnim sjajem... A za sve možemo 'okriviti' ljubav koja je u teškim i izazovnim vremenima pronašla put do njezina i srca mladog sportaša.

Televizijskoj voditeljici Ani Radišić (32) ova je godina iznimno uspješna i na poslovnom i na privatnom planu. Pokrenula je podcast na vlastitom kanalu na YouTubeu, ali se i zaljubila - u Osječanina Juricu Baraća (31), bivšeg profesionalnog biciklista i organizatora sportskih događaja.

RTL
Korona ih je, kaže simpatična voditeljica, dodatno zbližila.

Idealno štivo za plažu: Najbolje priče koje svjedoče o skandalima, usponima i padovima najvećih zvijezda

- Imam osjećaj da je sve sjelo na svoje mjesto, jer sam u Jurici pronašla veliku podršku i ljubav. Upoznali smo se lani kad sam bila voditeljica na Pannonian Challengeu, osječkom festivalu ekstremnih sportova čiji je on organizator. Prvo smo bili poznanici, a onda smo korak po korak postali par. Korona nas je dodatno zbližila, počeli smo zajedno živjeti i otkrili brojne sličnosti koje nas povezuju - rekla je voditeljica emisije Exkluziv na RTL televiziji i urednica TOP.Hr-a.

Početkom srpnja zajedno su se odmarali na Dugom otoku, a uskoro će se nakratko razdvojiti zbog Juričinih poslovnih obveza.

MARIO POJE
Par je ovog ljeta zajedno proveo i nekoliko dana na Dugom otoku.

Ana će se do 12. kolovoza povući u svoju ljetnu oazu u Raslini pokraj Šibenika, nakon čega će se dragom pridružiti na Pannonian Challengeu.

Na odmoru će se posvetiti i novim izdanjima svojeg podcasta.

- Svake nedjelje u 19 sati objavljujem jedan video, a gosti su mi javnosti poznati i nepoznati ljudi koji su na neki način inspirirali i mene - otkrila je Ana Radišić.


ČITAJTE I:

Ana Radišić: 'Sigurna sam da ćemo iz ovoga izaći kao puno bolji ljudi'

Ana Radišić: 'Ne trčim za dečkima, a trudim se i otarasiti još jedne loše navike'

Prepoznajete li ove slatkiše? Domaće zvijezde podijelile su fotke iz djetinjstva koje će vas potpuno raznježiti

Linker
18. travanj 2024 12:50