Skroman mladić

U sretnoj su vezi već godinama: Sin frizerke osvojio bogatu nasljednicu, ali i kraljicu popa

Kći slavne pjevačice godinama je u vezi sa nepoznatim skejtborderom iz Ohia, a izvor blizak paru tvrdi da je Madonna zbog te veze zaista sretna.

Madonnina kći Lourdes Leon i ove je zime pobjegla u toplije krajeve, jer ona i njen dečko obožavaju plažu i more. Tako je 24-godišnjakinja nedavno posjetila Meksiko i njihovo poznato odmaralište Tulum, gdje je u zagrljaju svog odabranika Jonathana Puglie uživala u ljetnim radostima, dok je u ostatku svijeta već dobrano došla zima.

Atraktivan par plijenio je pozornost na plaži, a pogotovo Lourdes, koju bližnji od milja zovu Lola. Djevojka je naglasila liniju u dvobojnom mikro-bikiniju. Naime, neonski top i crni donji dio pokazali su se kao idealna kombinacija za istaknuti i figuru i preplanuli ten.

image
Lourdes Leon s dečkom Jonathanom je od 2017.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako je kći jedne od najpoznatijih žena na svijetu te gradi karijeru modela i glazbenice, Lourdes iznimno cijeni svoju privatnost. Rijetko će ju uhvatiti paparazzi, a javne događaje gotovo u potpunosti izbjegava. Zato ne čudi da je za partnera odabrala jednako privatnog, gotovo i nepoznatog mladića.

Samozatajan i skroman

Par je u vezi od 2017., iako su prvi put uočeni zajedno i godinu ranije, ne zna se kako su se upoznali. O Jonathanu se zna da se profesionalno bavi skateboardom te fotografijom.

image
Lourdes Leon u dvobojnom bikiniju istaknula je i liniju i osunčani ten.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rođen je u gradu Akron u Ohiju, riječ je o gradiću od 200 tisuća stanovnika, što je za američke pojmove dosta malen grad. Mediji su tek po objavama na njegovim društvenim mrežama zaključili da dečko već neko vrijeme živi u New Yorku.

Njegova majka Lori je frizerka, a ima još dva brata Maxa i Samuela. Obitelj im je bliska i aktivna na društvenim mrežama, gdje se vidi kako je Madonnina kći dolazila u obiteljski dom Puglievih.

Ponosna mama Madonna: Ovako slavi kraljica popa okružena djecom, prvi puta pokazala je i sina Rocca

Mladić je osvojio i poznatu buduću punicu Madonnu od koje je Lola dobila zeleno svjetlo za vezu.

No, kći slavne majke, ipak nije odoljela i udovoljila je Madonni na posljednjem blagdanskom ručku, za Dan zahvalnosti. Tada se u raskošnoj kući kraljice popa okupilo veliko društvo - sva njezina djeca. Majka je taj trenutak ponosno obilježila zajedničkom fotografijom, uz Madonnu pred kaminom pozirali su Lourdes (24), David Banda (15), blizanke Stella i Estere (8), Rocco (20) i Mercy James (14).

Linker
18. travanj 2024 16:17