GEVA / Backgrid USA / Profimedia
pljušte optužbe

U žustroj borbi za skrbništvo bivši supružnici ne prestaju izvlačiti prljavo rublje

Zvijezda Marvelovih filmova i njegova bivša supruga nalaze se u žustroj borbi za skrbništvo njihove zajedničke kćeri. Bivša supruga optužila je glumca za prijetnje smrću i navela kako se zbog problema s alkoholom i drogama te zbog suicidalnih misli on ne može brinuti za njihovo dijete.

Glumac Jeremy Renner (48) i dvadeset godina mlađa, sada bivša supruga Sonni Pacheco (28) zaoštrili su odnose i borbu za skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Avom.

Sonni je glumca poznatog po Marvelovim filmovima optužila za prijetnje smrću - u studenom prošle godine u alkoholiziranom stanju i pod utjecajem kokaina joj je kazao kako želi da ona nestane. Nakon toga, prijetio joj je da će si oduzeti život, a zatim je pucao u strop njihovog doma dok je kćer spavala u sobi na gornjem katu. Optužila ga je i za emocionalno i psihičko zlostavljanje nje i njihove kćeri. Sada traži potpuno skrbništvo nad Avom i nadzor za vrijeme njegovih posjeta kćeri.

Pacheco je zato podnijela optužbe i kazala kako Renner nije sposoban brinuti za njihovu kćer, dok je on sve optužbe odbacio. Kako doznaju strani mediji, u dokumentima koje je podnio sudu kazao je kako nije ovisan o drogama i alkoholu te kako ne koristi nikakve opijate, a da bi to dokazao spreman se podvrgnuti testiranju na opijate. Po njegovom iskazu, njegova bivša supruga od koje se razveo 2015. godine sve je izmislila jer je nakon razvoda ostala ogorčena i ljuta.

Exclusive... 52258498 Actor Jeremy Renner and his ex-wife Sonni Pacheco reunite to take their daughter Ava to a Christmas play in Hollywood, California on December 14, 2016. The pair who split last year stepped out together for the first time since Sonni was awarded ,000 a month in child support after claiming that Jeremy had fallen behind on his payments., Image: 308435641, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RR / Backgrid USA / Profimedia
RR / Backgrid USA / Profimedia

Poznati superjunak i supruga u braku su bili 11 mjeseci. U tajnosti su se vjenčali 2014. godine, no ubrzo su se odlučili razići. Upoznali su se još 2011. godine na snimanju filma "Nemoguća misija" gdje su se upustili u ljubavnu vezu, no ubrzo je i prekinuli. Stvari su se zakomplicirale kada je Kanađanka saznala da je trudna, nakon čega je razmišljala o pobačaju, no na kraju je odlučila roditi njihovo dijete. 2015. godine sporazumno su dogovorili zajedničko skrbništvo nad Avom, a glumac je bio obvezan plaćati vrtoglavi iznos za alimentaciju.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - New dad Jeremy Renner gets together with ex-girlfriend Sonni Pacheco and their adorable baby girl Ava Berlin Renner.  Jeremy and Sonni made a few stops to run some errands together  with Ava looking super cute in a gingham pink dress.  Despite Jeremy and Sonni splitting before the birth of Ava, looks like the two maybe getting back together to be one happy family.
           September 19, 2013, Image: 172475948, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: GEVA / Backgrid USA / Profimedia
GEVA / Backgrid USA / Profimedia

Linker
25. travanj 2024 13:59