Vjenčanje glumice i chefa
 Instagram
UZ VAŽNE GOSTE

Udala se četiri dana nakon što je objavila da je zaljubljena

36-godišnja glumica i komičarka Amy Schumer rekla je sudbonosno 'da' 37-godišnjem kuharu Chrisu Fischeru.

Ljubav im se dogodila u nekoliko mjeseci, pa su mladenci vjenčanje imali nakon što su u javnosti prije nekoliko dana potvrdili da su uopće zajedno. Glumica je u svibnju prekinula dvogodišnju vezu s Benom Hanischem. Mnogi su se pitali je li iznenadno vjenčanje organizirano zbog toga što je komičarka trudna, no ona je to oštro demantirala na svojim društvenim mrežama.

'Nisam trudna, hvala na pitanju. Ne želim darove nego sve donacije darujte udrugama koji miču oružje s naših ulica. Želimo spriječiti tragedije. Naše misli su upućene svim žrtvama', napisala je glumica.

Par se vjenčao na plaži, a u iznajmljenoj vili u Malibu imala je brojne važne goste na tulumu poput Jennifer Lawrence, Davida Spadea, Jennifer Aniston, Jakea Gyllenhaala, Larryja Davida i filmskog producenta Judda Apatowa. Malo vjenčanje je bila njena želja.

Instagram
Ples Jennifer Lawrence

@robandlindsayweddings

Objavu dijeli @ amyschumer


Oskarovka Jennifer Lawrence je bila glavna na plesnom podiju, a mladu je počastila velikim poljupcem. Najveću slavu Amy je dostigla 2007. godine u NBC-jevu talent showu 'Last Comic Standing' gdje je osvojila četvrto mjesto, a pojavila u humorističnim serijama kao što su 'Televizijska posla', 'Djevojke' i 'Bez oduševljenja, molim'.

Linker
19. travanj 2024 12:10