Facebook
SAMO NJIH DVOJE

Udala se Ella Dvornik: Danijela u transu, sve je pratila online

Nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka Ella Dvornik i Charles Pearce vjenčali su se i napravili su to baš po svome: nakon odmora u Meksiku skoknuli su do Las Vegasa i na samo Valentinovo jedno drugome rekli "uzimam".

- Prije pet godina, kada smo se tek upoznali, Charles me želio odvesti u Vegas i oženiti, ali nisam imala vizu. Doduše, imam je sada. Ima li boljeg načina da se proslavi sretan završetak od novog sretnog početka. Već tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati vjenčanje, ali s obiteljima na drugim krajevima Europe to je bilo stvarno teško. Pa smo se odlučili na ono u čemu smo najbolji, kako bi Frank rekao, "učinili smo to na svoj način". Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. Upravo vjenčani! Balie, volimo te (i ti si službena) - napisala je Ella uz fotografiju baš nakon vjenčanja.

Iako je padala kiša, to im nije pokvarilo raspoloženje: Charles i Ella nasmijani su pozirali odmah nakon vjenčanja s kišobranima u ruci. Kći Dine i Danijele Dvornik odabrala je vjenčanicu baš po svojoj mjeri - nimalo klasičnu i uobičajenu. Kratka kreacija asimetričnog kroja bila je bijele nijanse, ali po svemu ostalome nije bila nimalo uobičajena. S prednje strane bila je iznad koljena, dok je sa stražnje imala kratki "šlep" koji joj je sezao do gležnjeva, a ispod čipkastog gornjeg dijela, skrivali su se slojevi tila koji su haljinu učinili voluminoznijom. Zahvaljujući kratkoj haljini, za koju je bio zadužen riječki dizajner Juraj Zigman, u prvi plan su došle i cipele, koje inače često ostanu u sjeni vjenčanice: Ella je odabrala model britanske kuće Jimmy Choo.

Facebook

Kći hrvatskog kralja funka zaručila se za svojeg 13 godina starijeg partnera prije tri godine, isto tako baš na Dan zaljubljenih.

– Ja sam najsretnija osoba u svijetu jer je najdivnija Ella Dvornik rekla “da”. Od trenutka kada sam je sreo, znao sam da ću uvijek biti s njom – napisao je Charles tada, a zaprosio ju je kada su bili na putovanju u Japanu, što je Ellina destinacija iz snova. Ipak, Ella je na četvrtu godišnjicu veze, 2017. godine, otkrila kako to nikako nije bila ljubav na prvi pogled.

- Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit' sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit' je on bio opušten i spontan kao što sam ja. Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo. Kad mi netko kaže "Blago vam se, baš ste se našli", ja uvijek pomislim "Nismo" - priznala je Ella koja je s Charlesom te iste godine dobila prvo dijete, kćerkicu Balie Dee.

I dok su Ella i Charles uživali u svojem trenutku u Las Vegasu, njihova djevojčica bila je u Zagrebu s bakom Danijelom Dvornik. Ona, pak, je otkrila da je sve pratila live iz svojeg doma.

- Kažu da "ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu..." Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način... Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online. - napisala je oduševljena Danijela. Ipak, svima je teško palo što Dino nije doživio taj trenutak.

- Tata, ako gledaš... Jako si mi nedostajao, ali imam muškarca koji me voli i brine se za mene. Ne brini. I sretan rođendan mami. Nedostaje mi naša obitelj, ali nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro. Voljela bih da si ovdje, ali vidimo se u drugom životu - posvetila je jednu objavu svojem preminulom ocu Dini Dvorniku, hrvatskom kralju funka.

Linker
16. travanj 2024 09:07