dvostruko slavlje

Udala se kćer Meryl Streep! Sudbonosno ‘da‘ slavnom glazbeniku nakon godinu dana veze

Grace Gummer koja iza sebe ima jedan od najkraćih holivudskih brakova s kolegom Tayem Strathairnom, postala je supruga britansko-američkog glazbenog producenta Marka Ronsona na njegov 46.rođendan

Da nije bilo fusnote koju je britansko-američki glazbeni producent Mark Ronson ubacio na kraju svoje romantične objave odabranici, američkoj glumici Grace Gummer (35), tko zna kad bi se doznalo da se par prošle subote vjenčao na njegov 46. rođendan? Riječ je o kćeri holivudske dive Meryl Streep (72) i kipara Dona Gummera (74), a birane riječi kojima je Oscarom nagrađeni producent (najprestižniju filmsku nagradu dobio je kao koautor pjesme “Shallow” koju izvode Lady Gaga i Bradley Cooper u filmu “Zvijezda je rođena”) izrazio svoje osjećaje prema Grace, namijenjene su, čini se, punici koju svim silama želi uvjeriti da će usrećiti njezinu mezimicu.

Čitajte i: Kći slavne Meryl Streep pohvalila se velikom privatnom srećom: Je li on napokon onaj pravi?

Mark Ronson u dirljivoj objavi zakleo se Grace na vječnu ljubav!

Mladoženja tvrdi da mu je trebao cijeli život kako bi postao muškarac dostojan Graceine ljubavi, a kako mu je prethodni brak s francuskom glumicom Josephine de la Baume među ostalim propao i zato što se nije mogao izraziti osjećaje dok nije bilo prekasno, sada si je dao oduška, piše Us Weekly. "Nadam se da ću svaki od ovih rođendana provesti uz tebe do zadnjeg dana", objavio je.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Skrivalo se od javnosti!

I Grace Gummer, povjesničarka umjetnosti koja je krenula stopama svoje mame i starije sestre Mamie Gummer, iza sebe ima propali brak s kolegom Tayem Strathairnom. Trajao je 42 dana, smatra se jednim od najkraćih u Hollywoodu, a finaliziran je u kolovozu 2020. Za nagrađivanog producenta Marka Ronsona koji je surađivao s Amy Winehouse, Lily Allen, Robbiejem Williamsom, Miley Cyrus, Brunom Marsom te bendovima Duran Duran i Queens of the Stone Age, zaručila se u svibnju ove godine. Prvi put su viđeni u javnosti lanjskog rujna na večeri u New Yorku, a otada do objave vjenčanja, skrivali su se od javnosti. Nije poznato jesu li među uzvanicima bili svi članovi mladenkine obitelji: roditelji, starija sestra Mamie, mlađa sestra, manekenka Louisa Jacobson te stariji brat Henry Wolfe Gummer.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 13:35