Instagram
SVE IZNENADILA

Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Nakon gotovo dvije godine veze i zaruka lani u siječnju, pjevačica Maja Šuput uplovila je u bračnu luku: ona i Nenad Tatarinov vjenčali su se u Istri

Nakon što je cijelu prošlu godinu govorila da nema vremena za vjenčanje, pjevačica Maja Šuput (39) odredila si je jedan slobodan vikend i umjesto da pjeva na nečijoj svadbi, zablistala je u bijeloj vjenčanici i svojem zaručniku rekla "uzimam". Par je za lokaciju odabrao imanje Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže, među kojima je njezin najbolji prijatelj i stilisti Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma Lana Gadžo Čermak.

Bale, 110519.
Maja Suput i Nenad Tatarinov vjencani u Stanciji Meneghetti. 
Na fotografiji: vjencanje.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media

Bale, 110519.
Maja Suput i Nenad Tatarinov vjencani u Stanciji Meneghetti. 
Na fotografiji: vjencanje.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media

Maja je isječke s vjenčanja ponosno dijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima više od 370 tisuća. Vjenčanicu joj je dizajnirao upravo Marko Grubnić, koji je ostao iznenađen njezinim zahtjevom jer je već planirao koja Dior ili Vera Wang kreacija bi najbolje pristajala njegovoj prijateljici.

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života..." Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... - napisao je Modni mačak na svojem Instagramu uz prvu fotografiju Majine vjenčanice.

Instagram

Prije vjenčanja Maja je pokazala i bijelu haljinu u kojoj je dočekivala goste te iznenađenje za svojeg budućeg supruga.

Instagram

Za Majinu kosu pobrinula se Valentina Čajo, dok je za make-up bila zadužena Ladu Mitrašinović, vlasnica Bela Make Up

Instagram
Prvi pogled na vjenčanje

- Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova - stajalo je na plakatu uz cestu zajedno s njihovom fotografijom u okviru u obliku srca.

Instagram

Maja je prije vjenčanja kosu imala skupljenu u nisku punđu, s nekoliko pramenova puštenih da padaju niz lice, dok je za vjenčanje raspustila kosu.

S obzirom na to da je "vjenčala" već nebrojeno mnogo parova, svi su s nestrpljenjem čekali vjenčanje kraljice svadbi, a napokon je i popustila krajem prošle godine.

- Nenad više ne želi slušati kako mu govorim da nemam vremena pa je uzeo stvar u svoje ruke i počeo dogovarati svadbu tako da više nemam izgovora - izjavila je za magazin Gloria u studenome prošle godine i dodala kako će njihovo vjenčanje biti "tulum desetljeća". Tada je priznala i da ne planira veliku svadbu, jer bi u tom slučaju morala "pozvati pola države", a najavila je i da će trajati nekoliko dana.

Maja je tom prilikom otkrila da je dizajn vjenčanice, koja nije nimalo tradicionalna i tipična, prepustila u ruke domaćem dizajneru, iako se nagađalo kako će joj njezin stilist Marko Grubnić odabrati jednu od haljina luksuznih modnih kuća, a među potencijalnim kandidatima je bio i brend Dolce&Gabbana. I dok mnogi nagađaju kako će se Maja uhvatiti mikrofona i na vlastitoj svadbi, za Gloriju je prije nekoliko mjeseci izjavila da joj to ne pada na pamet.

Pjevačica zbog posla neće biti Maja Tatarinov, iako joj zvuči odlično, već će zadržati svoje i dodati suprugovo prezime. Par je u vezi od kolovoza 2017. godine, ali upoznali su se još 2015., kad je Maja prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Puljanin ruskih korijena osvojio ju je tek nakon trećeg dolaska, ali od tada su nerazdvojni te su već sve pripremili za zajednički život - uredili su stan u centru Zagreba.

Ekskluzivne fotografije s bajkovitog vjenčanja u Istri donosimo u novom broju magazina Gloria u četvrtak, 16. svibnja.

Linker
18. travanj 2024 16:10