ROMANTIČNA ŠETNJA

Uhvaćeni na Braču: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar zaljubljeni do ušiju kao i prvog dana

Srce kazališne i televizijske glumice osvojio je bivši hrvatski i nogometni reprezentativac Niko Kranjčar još prije 10 godina, a sudeći po fotografijama izgledaju poput zaljubljenih ‘golupčića‘.

Jedan od omiljenih hrvatskih parova, Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić zaljubili su se u Londonu, a danas ih se nakon 10 godina veze može vidjeti u romantičnim šetnjama Supetrom. Malena oaza mira na otoku Braču po svemu sudeći pruža im ugodan odmor daleko od očiju javnosti, a naša poznata glumica šetala je svog ljubimca u opuštenom ležernom izdanju.

image

Romantična šetnja na Braču

VOJKO BASIC CROPIX

Cvitešić je tako za ovu ležernu šetnju odjenula svijetle traperice te maslinastu košulju dok je Kranjčar iskombinirao traperice i crnu hoodicu.

Svoju karijeru Zrinka i dalje planira na relaciji London - Zagreb, no, sve manje boravi u hrvatskoj metropoli. "Zagreb mi je isključivo vezan uz posao, odnosno Hrvatsko narodno kazalište, a sve slobodno vrijeme provodim na Braču. Tamo imam maslinik i jako me veseli boravak u prirodi. To mi puni baterije jer posao je jako stresan, podrazumijeva puno ljudi, puno energije i jedino me boravak u prirodi brzo napuni i vrati snagu", kazala je Zrinka za Gloria.hr.

image

Ležerno izdanje zaljubljenog para

VOJKO BASIC CROPIX

Čitajte i: Zrinka Cvitešić otkriva kad kreće emitiranje nove serije ‘Power‘ te zašto planira budućnost na dalmatinskom otoku

Karlovčanka je iznimno ponosna što na malenom otoku radi svoje maslinovo ulje, a jednom prilikom je u intervjuu za Jutarnji List otkrila kako je započela njezina ljubav prema maslinama. ''Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt.A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Otvorila sam i OPG'' pohvalila se Zrinka navodeći da joj je ljubav prema maslinama prenijela njezina majka Višnja, u čijemu je društvu slavila i zlato osvojeno na međunarodnom skupu maslinara Mediterana.

image

Uživanje s četveronožnim ljubimcem na sunčanom otoku

VOJKO BASIC CROPIX

Iako mir traži na idiličnom dalmatinskom otoku, s karijerom još ne planira usporiti, niz uspjeha 42-godišnje umjetnice traje preko desetljeća. Zrinka je jedina hrvatska glumica koja je nominirana za Europsku filmsku nagradu za najbolju glumicu. U siječnju 2011. prihvatila je biti kuma distributeru Discovery Film na hrvatskoj premijeri tragikomedije "Još jedna godina" Mikea Leigha. Ulogom u mjuziklu “Once” čije su premijere 2013. bile u Dublinu i Londonu proslavila se kao nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu. Njezinu su izvedbu hvalili čak vrsni i britanski kritičari. S kolegom iz mjuzikla Declanom Bennettom gostovala je u showu komičara Grahama Nortona, a do 2022. nanizala je nezapamćene kazališne uspjehe.

Linker
04. travanj 2024 16:41